Naturvenligt emballage

naturvenligt emballage
lokalavisenvesterbro

Hvis du eller din virksomhed sender flere pakker om dagen, ugen eller måneden, har du så nogensinde overvejet, hvilken emballage I bruger? For mange er emballage ikke noget, der bruges meget tid på, men det kan være klogt at gruble over, om I bruger miljørigtig emballage eller ej.

Hvis det ikke er miljørigtigt, bør I kraftigt overveje at skifte til noget, der er. At skåne miljøet er på mange punkter en fordel for virksomheder – både på kort og langt sigt.

Hos Pack2 anvendes der bæredygtigt emballage som bliver fremstillet under skåneforhold til miljøet. Hvis du mangler emballage som tape, papkasser og bølgepap, er det værd at besøge netop denne side, da de har et stort udvalg på over 5000 varenumre. Deres emballage kan dermed bruges til langt de fleste forsendelser og pakker.

Hvorfor miljørigtigt emballage?

De fleste kender til bæredygtighed, miljøvenlighed og klimavenligt. Men de færreste ved hvordan det fungerer i praksis. Miljøvenlig emballage kan:

  • Genanvendes til andet formål – her er tale om emballagen bliver smeltet om
  • Genbruges efter grundig rengøring
  • Det er biologisk nedbrydende.

Der findes mange typer af miljøvenlig emballage. Det kan være alt fra pålægsbakker til den store benzindunk der står i garagen. Dog findes der lige så meget emballage som ikke er miljøvenligt. Derfor er det vigtigt at du ved, hvilke emballager der er vigtigst for dig. Husk på, der skulle gerne komme flere generationer til. Men de kan blive ofrer for noget de ikke selv har valgt, hvis ikke vi passer på miljøet og anvender rigtigt emballage.

papemballage

Genanvend og genbrug

For at skåne miljøet, er det en rigtig god ide at samle alt sit affald rigtigt sammen. Noget emballage kan tage flere årtier at få nedbrudt, hvis det ligger i naturen. Hvis vi mennesker, hjælper naturen på rette vej, vil klimaforholdene også blive bedre. Fældes der et træ, må der plantes to nye træer.

Du har garanteret også hørt, at plastikposer er hårdt for miljøet. Allerede her kan du være med til at gøre en forskel. I stedet for at anvende plastikposer, så begynd at bruge papirsposer eller indkøbsnet. Produktionen af plastikydelser er generelt mere hårdt for miljøet.

Forsendelsesposer og biologisk nedbryder  

Der findes mange forskellige slags forsendelsesposer. Hos Pack2, er disse blevet produceret af genbrugsmaterialer.

Hvis der bliver brugt biologisk nedbrydende emballager, så har man mulighed for at smide disse materialer i sin kompostbunke, og stadig skåne miljøet. Hvis ting nedbrydes i naturen på kort tid, har du mulighed for at bruge kompostjorden til f.eks. blomsterbede.

Okay, men det er jo dyrt?

Tja, det er måske dyrt at bruge miljørigtig emballage, men det er ikke kun en investering i miljøet og klodens fremtid, det er også en investering i virksomhedens brand.

Forbrugere bliver kun mere og mere miljøbevidste, så det vil kun gavne virksomhedens image, hvis I kan sælge jer selv på en miljørigtig emballage – det betyder jo en mere skånsom og miljøvenlig forsendelse af pakker, hvilket uden tvivl vil falde i god smag hos kunderne.