Valg af pokaler og medaljer som præmie til konkurrencer

pokal til 1 præmie
lokalavisenvesterbro

En pokal eller en medalje er et tegn på anerkendelse og at du har gjort noget usædvanligt godt. En pokal eller en medajle bringer glæde og viser at der er nogle der har tænkt og værdsætter den begivenhed du lige har udmærket dig i. Det kan også være til en kunde, en sjov konkurrence til den årlige firmafrokost. Det er ofte muligt at få lavet logo eller anden form for design på pokalerne, som er med til at gøre dem mere individuelle og specielle.

Der findes et utal af pokaler og medaljer i alle prisklasser og noget for en hver smag. De kan dog groft set inddeles i 5 kategorier.

De 5 kategorier af pokaler og medaljer

Der findes pokaler og medaljer til alle og enhver og de deles grundlæggende op i 5 kategorier.

  • Medaljer og pokaler i økonomiklassen. Dette er den billigste kategori og pokalerne er lavet af plast og de fås i mange varianter, farver og design.
  • Medaljer og pokaler i standardklassen. Der er mere fokus på detaljerne i denne kategori og der er fine mønstre og detaljer, der varierer i farver. Standardpokalerne fås i flere højder og kommer ofte i guld og sølv.
  • Medaljer og pokaler i 1.klasse. Er der igen kælet lidt mere for materialerne og detaljerne og er ofte i et mat look der skiller sig ud.
  • Medaljer og pokaler i luksusklassen. De flotteste medaljer og pokaler, der har et touch af eksklusivitet og elegance.
  • Vandrepokaler. Pokaler i aluminium, der er specialfremstillet til dig, hvor der er plads til motiv på toppen. Pokalen er monteret på en flot og eksklusiv marmorsokkel og det er muligt at få indgraveret en valgfri tekst.

Valg af pokaler og medaljer

Alt afhængig af hvilken begivenhed der skal købes ind til er det en god ide at overveje en pokal eller en medalje. En professionel konkurrence kræver selvfølgelig en slags og en pokerturnering hjemme i kælderen en anden. Og dog. At vinde den årlige pokerturnering og tage vandrepokalen med hjem, kan for modtageren betyde lige så meget som for den professionelle. Man skal heller ikke undervurdere det element, som blandt venner hedder håneretten. Jo større pokal jo større håneret.

Til den årlige sommerfest, som ofte har konkurrencer med som festlige indslag, kan det være sjovt at uddele medajler eller en pokal til den bedste medarbejder. Det kan være alt fra den bedste sælger, den mest omsorgsfulde kollega eller til den der er bedst til at få tømt opvaskemaskinen. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

mand der har vundet 1 præmie

Få dit logo på pokaler og medtaljer

Hos mange af de virksomheder som sælger medaljer og pokaler, er det muligt at få lavet sine medaljer og pokaler med firmaets eller foreningens logo. Dette er med til at give et personligt præg, men også med til at sælge og øge kendskabet til virksomheden eller foreningen, der står bag medaljerne.

En pokal vil stå fremme og være med til at minde ejeren om begivenheden den er modtaget i og vil sørge for, at virksomheden eller foreningen forbliver i hukommelsen.