Oplevelser i Tivoli

tivoli

Det er måske snart ved at være ferie igen, og dig og dine venner mangler et hyggeligt go-to, som ikke binder jer i mere end en enkelt dag. Måske leder du efter en god måde at bruge en dag sammen med familien, helt fra de mindste af børnene og op til de ældre generationer. Det skal selvfølgelig også være noget, som, alle synes, er sjovt og hyggeligt.

Stort set uanset hvem du er, eller hvor i livet du er, så er en dag i Tivoli med dine nærmeste en sikker vinder. Der er intet som at få et sug i maven og mærke adrenalinen pumpe. Her er de bedste oplevelser i Tivoli samlet. Dem, du bare ikke må gå glip af.

Forlystelserne til dig, der kan lide det vildt

Det gyldne tårn er et eksempel på en klassisk forlystelse, som giver et sug i maven og samtidig også en fantastisk udsigt over byen. Tårnet er 63 meter højt, og dette giver anledning til en sjov tur ned igen, når man først når toppen. Man hører både folk skrige og grine samtidig på vejen ned, og når først man når bunden, har man lyst til at tage den helt op til toppen igen, for at opleve det endnu engang. Det er en af de oplevelser i Tivoli, man ikke kan få nok af.

Der er flere forlystelser end det frie fald, der får blodet til at pumpe hurtigt i kroppen. Fart kan også sagtens sætte gang i kroppen, og her er dæmonen et stensikkert go-to. Den suser igennem luften med fuld kraft, den er både vild og sjov, og man kan prøve den mange gange i streg uden at blive træt af den sjove forlystelse. Det er en af de forlystelser, der får alle til at skrige højt. Man kan ikke lade være med at lade sig rive med af stemningen i denne forlystelse.

Er dæmonen måske lige hakket for vild til ens smag, så er rutschebanen også et sikkert valg og noget man bare skal opleve i Tivoli. Det er en af de ældste træ-rutschebaner, der findes, og den blev bygget helt tilbage i 1914. Her kan de fleste være med, for selvom den også giver en susende fornemmelse i kroppen, så er den lige niveauet under dæmonen og det gyldne tårn. Men man skal ikke tro, at det gør den mindre sjov – for det gør det bestemt ikke.

børn der hygger i tivoli

Konkurrer med dine venner

Der er mange ting at lave i og meget at opleve i tivoli, og er man ikke så glad for fart og højder, så kan man sagtens alligevel få en sjov dag. Radiobilerne sørger for, at man kan udfordre sine gode venner og vise, at man er den bedste til at køre radiobil. Der er intet bedre, end at race derudaf på de sjove radiobiler og føle sig som en rigtig racerkører. Det bringer konkurrencemennesket frem i en, og man kan se frem til en god dag, uanset hvilken tivolitype, man er.

Så er der bare tilbage at finde de personer, som man gerne vil tilbringe en både hyggelig, vild og sjov dag sammen med, og så skal kursen sættes mod de fede oplevelser i Tivoli.