3 bedste restauranter på Vesterbro

restaurant

Der er ufatteligt mange forskellige steder, hvor man kan spise på Vesterbro. Med så mange forskellige valgmuligheder kan man nemt gå hen og blive lidt småforvirret. Det kan være svært at finde rundt i hvilke steder, der er bedst. Derfor er der her de 3 bedste spisesteder, som alle er fantastisk gode og lægger op til en super god aften med vennerne, familien eller kæresten. De har alle sine særtræk og opfylder ikke alle de samme spisestedskrav. Derfor er der altid et af de her steder, som passer perfekt til dig og dine krav til, hvordan en fantastisk aften ude skal være.

god rødvin

Pony

Pony er en restaurant, der ligger midt på Vesterbro på adressen Vesterbrogade 135. På pony tager man ofte hen, hvis man vil gøre aftenen lidt ekstra særlig og have rigtig god mad med dejlig vin til. Der er et interessant og spændende udvalg af mad, man ikke så ofte får serveret, og naturligvis også et stort udvalg af gode vine, der passer dertil. Tjenerne er specialister i at vejlede om det helt rigtige vinvalg i forhold til den mad, man gerne vil have at spise.

Til trods for at priserne ligger svagt over gennemsnittet, så betaler man på ingen måde for meget. For maden lever i høj grad op til den høje standard. På pony er man derfor sikker på at få en vellykket aften, og man kan kun gå tilfreds hjem derfra.

Restaurant Cofoco

Restaurant Cofoco har eksisteret siden 2004 og er en hyggelig restaurant, der ligger på adressen Abel Cathrines gade 7. Restauranten giver plads til en hyggelig aften ude, også selvom man ikke har det helt store budget at gøre godt med. Derved har alle muligheden for at nyde godt af restauranten, også studerende.

Hos Restaurant Cofoco lægges der vægt på, at maden skal være lavet af gode råvarer. Man kan også altid få en god vin, der passer perfekt til den mad, man spiser. Og selvom priserne er gode, så bliver der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alt maden er fantastisk lækker og kan nydes i en hyggelig atmosfære.

Mad og Kaffe Vesterbro

Mad og Kaffe Vesterbro er et super hyggeligt spisested, der ligger på adressen Sønder Blvr. 68 midt på Vesterbro. Stedet er et særligt populært brunchsted og dette skyldes naturligvis, at maden er super lækker. Stedet gør meget ud af, at råvarerne er gode og gerne økologiske. Priserne er rimelige, men ligger en lille smule ovre i den lidt dyrere ende.

Mad og Kaffe er det oplagte sted at tage hen, hvis man trænger til en god brunch i godt selskab og har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Det er både et oplagt sted at tage hen med veninderne, kæresten eller med familien. Til trods for primært at være et morgenmadssted, så er der også frokost- og aftenmenu på stedet. Derfor er det den oplagte restaurant til et uformel og hyggelig måltid mad, uanset om man er på udkig efter en lækker brunch eller et dejligt måltid aftensmad.