Få lange negle med negle tipper

negletipper
lokalavisenvesterbro

Negle tipper er et uundværligt element, hvis du skal have lavet flotte lange negle. Mange kan kender nok til situationen, hvor man endelig har fået lange negle, det har taget en evighed for dem at vokse ud, og så går der kun et øjeblik før en af neglene knækker. Man bliver så nødt til at klippe resten af sine negle, så de har samme længde, også skal man ellers vente i en evighed igen, før de er lange. Hvis man ikke har lyst til alt besværet, er der mange som vælger at få lavet kunstige negle professionelt, og en af de vigtigste elementer, ved at få lavede kunstige negle er negle tipper.
Hvis man skal have lavet kunstige negle, for eksempel lavet af gelé eller akryl, så er en af de første steps at de sætter negle tipper på dine eksisterende negle, for at give den længde du ønsker.

Brug negle tipper derhjemme

Det fleste har måske stiftet bekendtskab med negle tipper, hvis du har fået lavet negle i neglesalon. Negle tipper er en vigtig del af arbejdet, da det er her, du er med til at bestemme hvordan udtrykket på dine negle skal være.
Hvis det er noget du har lyst til at give dig i kast med derhjemme, så vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige slags negle tipper, så der er lige et par ting at tage stilling til inden man bestiller dem.
Negle tipper fås i forskelle farver materialer og former. Nogle er klare i farven og andre er hvidlige i farven, nogle lægger mere optil en rundet negl og andre til en mere firkantede negle. Mange negle tipper er lavet i en speciel slags plast, men man kan også sagtens få negle tipper lavet i naturmateriale. Noget af det første man kan tænke på er formen på negle tippen, hvis man ønsker de klassiske ovale negle, så kan man vælge negle tipper i en stiletto form, er man mere til firkantede negle, er det selvfølgelig det udgangspunkt man skal tage.

neglefarver

Sådan kommer du i gang

Det første man skal gøre når man modtager sine negle tipper, er selvfølgelig at læse brugsvejledningen. Hvis man har tænkt at forsøge sig med det helt store negleeksperiment, for eksempel at lave gel negle eller akryl negle, så er det nok også en god ide at se et par YouTube videoer med nogle guides til hvordan man gør, og hvad man skal være opmærksom på.

I forhold til negle tipperne, så skal man file lidt på sin egen negl først, så den ikke har en helt glat overflade. Dernæst kan man ved hjælp at lim påføre negle tipperne. Inden da skal man dog være opmærksom på at det er rigtig vigtigt at negle tipperne passer helt perfekt til hver negl.

De pakker man bestiller med mange styk i, kommer i forskellige størrelse, men ofte skal nogle af dem lige tilpasses en smule ved at bliv filet til i størrelsen. Når de er limet fast, kan man begynde at klippe og file negle tipperne, så de får den form og længde du selv ønsker det.

Så længe man researcher selv først, så skulle det være til for alle at gå i gang med selv.