Sådan får du smukke negle – uden at gå på kompromis med sundheden

Nailberry

Hvis du er glad for at lakere dine negle i flotte farver, vil du uden tvivl være glad for Nailberry. Mærket er kendt for at fremstille neglelak i et væld af smukke og inspirerende farver. Men mest af alt er mærket kendt for at fremstille neglelak, der tilstræber at være så sundt som muligt. Derfor er mærkets neglelakker fri for en lang række af unødvendige kemikalier. Blandt andet phthalater og parabener. Derudover fremstiller mærket kun neglelak, der tillader neglen at ånde. Det giver dig flotte negle, der stadig er sunde. 

Mere om Nailberry 

Mærket blev grundlagt i år 2012 i London. Sidenhen er det blevet kendt over sin tilgang til bæredygtighed, sundhed og miljøet. Blandt andet er neglelakken én af de få neglelakke, der er blevet halal-certificeret. Det betyder, at du som muslim ikke behøves fjerne neglelakken, før du praktiserer et muslimsk ritual. Derudover er mærket også både vegansk og cruelty-free. Det betyder, at Nailberry ikke tester på dyr på noget tidspunkt i deres produktfremstilling.  

Fri for unødvendig kemi 

Historisk set har neglelak ikke just været kendt for at indeholde sunde ingredienser. Det forsøger Nailberry så vidt muligt at gøre op med. Derfor finder du ingen phthalater, parabener, alkohol eller animaliske derivater i deres produkter. I stedet har Nailberry stræbet efter at tilføje andre ingredienser i deres neglelak, så de kan give dig en mere skånsom neglelak. 

Lader dine negle ånde 

Neglelakkerne fra Nailberry har også en såkaldt L’Oxygéné teknik. Teknikken sørger for, at dine negle stadig kan ånde gennem lakken. Det betyder for dig, at du får en langt sundere negl, der stadig kan ånde, selvom den er blevet lakeret. Til sammenligning er der mange andre neglelakke, der går ind og lukker neglen, så den ikke kan ånde. Den kan potentielt føre til negleproblemer på sigt. 

En dyrevenlig neglelak 

En anden stor fordel ved mærkets neglelak er, at den er fremstillet så dyrevenligt som muligt. Det betyder først og fremmest, at den ikke indeholder nogle animalske derivater. Det er blandt andet også denne egenskab, der har været med til at indtjene et halal-certifikat til neglelakken. Derudover er neglelakken heller ikke blevet testet på dyr. Hvis du derfor bekymrer dig om dyrevelfærd, kan du med ro i maven bære neglelakken fra Nailberry. Det er nemlig ingen dyr, der har måtte ofre deres liv eller helbred for at neglelakken kunne blive fremstillet.  

Vælg blandt flere skønne farver 

Selvom Nailberry er et meget bevidst mærke inden for både sundhed, bæredygtighed og dyrevelfærd, leverer mærket stadig skønne neglelaksfarver. Du har derfor rig mulighed for at vælge blandt et utal af nuancer. På den måde kan du altid finde den rette farve til netop dit outfit. 

Alle mærkets neglelakke er både langtidsholdbare og high shine mættede toner. Det giver dig en flot og skøn neglelak uanset, hvilken farve du så vælger. 

Hvis du derfor gerne vil have en neglelak af høj kvalitet, kan du med fordel vælge dette mærke.