Opnå en bedre søvn med en kugledyne

kugledyne

En kugledyne er også det der til dagligt kaldes en tyngdedyne. Det er en dyne der besidder en ekstra vægt i form af små kugler der er integreret i konstruktionen. Med en dyne der har den rette vægt, dæmper du dit nervesystem, falder hurtigere til ro go falder hurtigere i søvn. Samtidig vil du med en kugledyne hurtigere komme til søvnstadiet REM. Det er i REM søvnen, din hjerne har mulighed for at restituere og samle energi til den efterfølgende dag. Med en bedre søvn vil du opleve en bedre koncentrationsevne, mere overskud og energi i løbet af dagen samt et langt bedre humør.  

Køb en ny dyne hos Scandinavian Rest. Her finder du de bedste kugledyner – endda til gode priser. 

En kugledyne er velegnet til alle  

Til trods for at en kugledyne er veldokumenteret som et effektivt hjælpemiddel for personer der har problemer med søvnen, så behøver det dog ikke at være tilfældet for at opnå effekt. Alle kan have gavn af en kugledyne og den vægt den besidder. Få hjælp til at falde til ro, uanset om du har ADHD, angst eller stress og depression, eller hvis du blot ønsker at opnå en bedre søvn af højere kvalitet.  

Sådan er en dynen konstrueret  

En kugledyne består af flere tekniske lag. Der er en blød side med bomuld der føles rart mod din krop. Samtidig er der en temperaturregulerende bambus i konstruktionen der sørger for at du hverken er for varm eller kold. En kugledyne kan derfor anvendes både sommer og vinter, uden at skulle supplere med ekstra isolering. Dertil kommer den vigtigste del af konstruktionen. Kuglelaget består af en masse små glaskugler der sidder i kvadratiske felter således at vægten fra kugledynen fordeles som den skal.  

Derfor virker det 

En kugledyne er som at tage en kæmpestor krammer på som varer hele natten. Med vægten mod din kroppes dæmpes dit nervesystem og der opstår et lavere stressniveau. Samtidig vil en kugledyne være med til at gøre at du falder hurtigere i søvn. Det er et hjælpemiddel der især er velegnet hvis du oplever uro ved sengetid eller ikke føler at du sover tungt. Med en bedre søvn bliver du bedre rustet til hverdagens opgaver. Kugledynen er veldokumenteret forskningsmæssigt. Her ses det at vægten fra kugledynen har en positiv effekt på depression, angst, stress samt ADHD og PTSD.  

Søvnen er vigtig for vores generelle helbred  

Det er vel kendt at søvnen har en stor betydning for velværet. Uden den rette søvn bliver det hele lidt mindre overskueligt. Humøret kan være lavere og lunten kortere. Samtidig vil du med en mangelfuld søvn opleve nedsat koncentrationsevne og mindre energi. Det er dog ikke det eneste manglende søvn betyder for vores krop og velvære. Hvis man lider under søvnmangel eller andre søvnforstyrrelser, så vil det med tiden betyde, at ens immunforsvar og fordøjelsessystem virker mindre effektivt. Når du sover godt, så har det altså store positive konsekvenser for din krop, sundhed og velvære samt den energi du har at give af til dagens gøremål.