Plej din hud med høj kvalitet

Elizabeth Arden

Din hud er noget af det vigtigste på din krop og ansigt. Ansigtshuden bliver eksponeret for al slags vejr som sol, regn, kulde og blæst. Det kræver, at huden bliver beskyttet, hvis ikke den skal tage skade af de forhold, den udsættes for dagligt. Hvis ikke du beskytter og plejer din hud, vil dit ansigt højst sandsynligt bære præg af måske at have fået for meget sol og kulde. I så fald kan din hud komme til at se ældre ud, end du i virkeligheden her. Plej din hud med høje kvalitetsprodukter fra Elizabeth Arden, som er et af verdens førende skønhedsproducenter, og hold din hud ung og smidig. Se det store udvalg af Elizabeth Arden produkter her: https://www.beautycos.dk/elizabeth-arden

Eight hour serien behandler tør hud  

Et af de mest populære produkter er Elizabeth Ardens Eight Hour Cream salve, der giver en effektiv behandling af tørre læber, hænder, hudirritationer eller steder, hvor din hud har fået en rift eller lille sår. Cremen går ind og reparerer huden og giver huden fugt og E-vitamin. Eight Hour Cream er uundværlig i håndtasken, uanset hvor du tager hen. 

Elizabeth Arden serumprodukter holder dig ung  

De fleste stræber efter at holde huden ung og smuk. En glat og velplejet hud får dig til at føle dig frisk og i godt humør. Elizabeth Arden har en række serumprodukter som cremer og kapsler, der hjælper med at stramme op på din hud og efterlader huden med færre rynker. Elizabeth Ardens serumkapsler med anti-age creme kan bruges til hele kroppen eller for eksempel rundt om øjnene, så det får dig til at se mindre træt ud. Prøv Elizabeth Ardens serumprodukter og du vil kunne mærke en tydelig forskel.  

Effektive cremer med skønne dufte 

Holder du af skønhedsprodukter med duft, så er Green Tea serien lige noget for dig. Med Green Tea serien får du alt fra creme til kroppen, shower gel og deodorant til eau de toilette, og serien består af skønne feminine farver og friske designs. Gå på opdagelse i Green Tea serie og find den næste gave til en, du holder af.  

Prøv en mirakelolie  

Både ansigt, hår og krop har brug for fugt for at bevare glathed og en naturlig glans. Prøv Elizabeth Ardens all-over mirakelolie, som du kan bruge til både ansigtet, håret og på hele kroppen. Olien indeholder en række naturlige ingredienser som blandt andet oliven- og avokadoolie samt en høj grad af Omega 6 og 9. Olien beskytter din hud og giver dit hår glans og kan anbefales, hvis du døjer med tør hud. Du går ikke fejl i byen, når du bruger Elizabeth Ardens mirakelolie til almindelig daglig pleje og fugtgivende behandling af din hud og dit hår. 

Siden 1910 

Når du vælger skønhedsprodukter fra Elizabeth Arden, kan du være helt sikker på, at de er af høj kvalitet og klinisk allergitestet. Elizabeth Ardens produkter har hjulpet mange mennesker med forskellige hudproblemer som akne og eksem.