Kom i gang med handel til udlandet

moms norge
lokalavisenvesterbro

For enhver etableret virksomhed i Danmark – eller i hvilket som helst andet land – er det næste skridt at udkomme på et større marked at forsøge sig i udlandet.  

Det er en kompliceret affære, men det ikke noget, I ikke kan håndtere, hvis der er vilje, engagement og en økonomisk gevinst, der venter. 

At udkomme på et større marked indenfor EU eller udenfor har større muligheder selv i en tid, hvor økonomien halter på globalt plan. Har du et godt produkt og en god service, kan det være lige dig, der mangler. 

Få hjælp til at forstå reglerne 

Hvordan kommer du ind på et nyt marked i Tyskland, i Schweiz eller et helt tredje sted? Du skal have evner, et godt produkt, gåpåmod og et godt kendskab til de juridiske regler.  

Hvis det er indenfor EU, er i mange tilfælde rimelig tilgængeligt, der kan dog opstå udfordringer med særegne love i det pågældende land.  

I vil også opleve, at det betydelig nemmere at sende varer rundt i EU, end det f.eks. er at sende varer ud. Så en forsendelse til Sverige er forholdsvis simpel, til Norge kan der opstå problemer.  

Disse vanskeligheder kan I få hjælp til med Ata Carnet. Ata Carnet har specialiseret sig i at formidle viden til deres kunder. Viden om eksport og import, viden om handel med omverden.  

Du vil være i trygge hænder og kunne føle dig sikker på og i, at deres information bringer dig et skridt tættere på en god og sikker handel med omverden.  

Hvis du ikke har en doktorgrad i jura, vil det angiveligt være dig en stor hjælp. Ata Carnet yder netop den service, så tag kontakt, hvis du vil have en sikker og god handel med omverden. 

Et kæmpe marked ligger og venter 

Hvorfor skulle du gide at sætte dig ind i komplicerede regler og betale dig til en hjælp, der sætter gang i et eksporteventyr?  

Det skal du af en meget simpel årsag. Danmark er ikke nok. Der ligger mange flere kunder og venter spændte på, at jeres produkter, jeres service kommer til dem.  

Danmark er en andedam, sagde HC Andersen, og når det handler om det økonomiske, kan man især give ham ret. Vi er et velstående land med en god økonomi, men vores størrelse er mikroskopisk på verdensplan, og meget lille, hvis vi sammenligner med f.eks. vores nabo Tyskland. 

Øg dine vækstmuligheder 

At udkomme på globale marked vil derfor give din virksomhed vækstmuligheder, du måske slet ikke var klar over i havde.  

Du får muligheden til at ramme langt flere kunder, og dermed muligheden for en langt større økonomisk gevinst. Den komplicerede jura giver altså afkast. 

Så længe I husker altid at rette ind og være sikre på de regler, hvor I sender varer eller service til, slipper I for uheldige situationer. I vil nødigt stå i en situation, hvor I ikke ved, om det er jer, der har gjort noget forkert.  

Så hold jer på den sikre side, og få hjælp fra Ata Carnet.