Personlig keyhanger med logo til arrangement

keyhanger med logo
lokalavisenvesterbro

Der er mange fordele ved at lave keyhangers med logo til dit næste arrangement. Hvad enten du selv afholder et arrangement med dit firma eller forening, eller I deltager i en større konference eller arrangement, kan det være smart at kunne holde styr på hinanden.  

En keyhanger med logo kan deles ud som adgangsbilletter, eller de kan være en måde at holde styr på, hvem der arbejder for hvem. 

Let, smart og billigt 

Der er mange fordele ved at bestille en keyhanger med logo fra en side som TopSupplies.dk. For det første er det en billig måde at producere en masse små skilte på. Mange steder vil du kunne få mængderabat, hvis du bestiller mange. Desuden kan disse skilte genbruges gang på gang, hvis det er til et arrangement, der skal gentages. 

For eksempel kan du, hvis du er med til at afholde et arrangement som for eksempel en messe, producere en keyhanger med logo for hver gæst, der er plads til ved arrangementet. På den måde kan de være en måde at holde styr på, hvor mange der er mødt op, og de kan fungere som en billet til at komme og gå. Ønsker man at genbruge dem for at spare på penge og miljøet, kan man bede gæsterne om at aflevere dem igen, når de forlader messen. 

De er lette at få produceret, hvilket blot er endnu en fordelagtig årsag til at bruge dem. Du skal bare vide, hvad der skal stå, og hvilket logo, de skal have. Derefter er det blot om at bestille, hvor mange, der skal bruges, og så dukker de op af sig selv. 

Med andre ord er dette altså både en let, smart og billig løsning, hvis du skal være med til at afholde en messe eller et andet arrangement.  

Repræsentér firmaet med stil 

Keyhangers med logo er dog ikke kun relevant, hvis du selv er med til at afholde et større arrangement. Det kan også være noget, I kan bestille som firma, hvis I skal ud og deltage i et arrangement. Til en messe eller kongres vil der være mange mennesker fra alle mulige forskellige firmaer, og jeres keychains vil være noget af det, der kan adskille jer fra de andre. 

Derfor kan det også betyde noget, at I får produceret et flot logo og en elegant keychain, der kan repræsentere firmaet med stil. Når folk fra industrien ser jer, ved de med det samme, hvem I repræsenterer, og det giver en professionel men samtidig stilfuld atmosfære, som ellers er svær at opnå. 

Alternativet til dette ville selvfølgelig være at producere hele uniformer eller lignende beklædningsgenstande, der hurtigt ville kunne skille jer fra de andre. Dette er dog en langt mere omfattende og omkostningsrig løsning, der er besværlig og tager tid og penge.  

I stedet er det utroligt let at lave keyhangers, som de ansatte kan bære om halsen, når de er på arbejde, men kan tage af, når de går ud ad døren og holder fri. Det er den smarteste løsning, og så er det let at få lavet.