Sådan holder du styr på dine nøgler

Keyhanger med logo

Det er vigtigt at have overblik over, hvor ens nøgler er, og hvilken nøgle, der hører til hvad. Er du én af dem, der også har rigtigt svært ved at holde styr på dine mange nøgler, giver vi dig her tre tips til, hvad du kan gøre for at holde bedre styr på dine nøgler.

Brug en fed keyhanger

Vil du være helt sikker på, at du har alle dine nøgler samlet, og at de er let tilgængelige ét sted, skal du anskaffe dig en keyhanger. Keyhangers gør det meget lettere for dig at holde styr på dine nøgler, da du kan hænge keyhangeren rundt om halsen, have den med i tasken eller måske i bukselommen. Du kan altid lige gribe fat i keyhangeren og finde lige netop den nøgle, du skal bruge. Udover at en keyhanger er perfekt til at samle alle dine nøgler, kan du også hænge andre ting heri. Det kan eksempelvis være et konferencekort eller et ID-kort.

Der findes så mange forskellige keyhangers med tryk og logo, du kan vælge imellem. Faktisk kan du sagtens finde en keyhanger, der både er i super god og lækker kvalitet, som er nem at have med på farten, og på ture, og som også passer perfekt til din stil og smag. Du kan finde din nye keyhanger logo på topsupplies.dk.

Keyhangers behøver ikke være dyre, og du kan derfor også købe mange forskellige, så du har nogle at skifte ud, eller så du har en ekstra, hvis du skulle komme ud for, at din nuværende går i stykker.

Navngiv dine nøgler

Det lyder måske en smule dumt, men er du typen, der har svært ved at holde styr på dine nøgler, og som ofte mister dem, kan det være en god ide at navngive dine nøgler eller måske give dem en bestemt farve, så du kan genkende dem, når de hænger i din keyhanger. På denne måde kan du lettere identificere og finde den bestemte nøgle, der er blevet væk.

Derudover gør navngivningen af nøglerne det også lettere for dig at tage fat i den rigtige nøgle, når du skal bruge den. Du slipper for at skulle stå at rode rundt med dine mange forskellige nøgler, hvis din nøgle til for eksempel din lejelighed har en bestemt et bestemt navn eller en bestemt farve.

Hold dine nøgler tæt

Det er generelt en rigtig god ide, at du holder dine nøgler og keyhanger helt tæt på kroppen. På denne måde undgår du at skulle frygte at miste dem konstant eller stå en dag, hvor du ikke kan låse din cykel op eller komme ind i din lejlighed. Du kan for eksempel have dine nøgler i en lukket jakkelomme, så du altid kan mærke efter dem, hvis du bliver i tvivl om, om de er der. Du kan også have dem i et specielt rum i din taske, som ikke er alt for let tilgængeligt for andre, og som du altid kan nå let og hurtigt.