Gør vielsen lidt mere speciel med unikke vielsesringe

unik vielsesring
lokalavisenvesterbro

Det er en stor dag, når man skal sige ja til den man elsker og som man vil bruge resten af sit liv med. Når man sætter den smukke vielsesringe på hinandens finger, giver man samtidig hinanden et løfte om at være der for hinanden i medgang og modgang. Hvis jeres vielse er lige rundt om hjørnet, sidder I sikkert også nu og kigger på vielsesringe sammen.

En vielsesring skal bæres hele tiden, så derfor er det vigtigt at den har betydning for jer og I skal samtidig få et lille smil på læberne når I kigger på dem.

Læs videre herunder for at læse mere om unikke vielsesringe og hvor I kan finde dem.

Smukke og personlige

Det er vigtigt at jeres ringe deler en historie og er personlige for jer. I skal kunne spejle jer selv i ringene, så der man ikke kan lade være med at blive glad, når man kigger på dem. Inde på https://rrj.dk/ går de meget op i at finde de helt rigtige ringe til jer, så I kan kigge tilbage på dagen og nyde hvert enkelt øjeblik.

De går meget op i at alle par skal føle sig specielle og får lov til at sætte sit eget præg på sine vielsesringe, så de bliver så personlige som muligt.

Herinde kan I få en god dialog med smykkehandleren og finde ud af sammen, hvordan I vil have at vielsesringene skal se ud. Sammen finder I ud af, hvad der er muligt for guldsmeden at lave og få en masse inspiration af den dygtige smykkehandler. 

ringe med diamanter

Kvaliteten er top

I kan også være sikre på at kvaliteten er høj. Vielsesringene bliver lavet ordentligt fra starten af og hver eneste detalje, vil blive lavet med stor omhu. De har dygtige og erfarne guldsmede, som tager sig tid til at lave dem i den bedste kvalitet til jer.

Med god kvalitet kommer også en god holdbarhed. Ringene vil forblive rene og flotte flere år, så I ikke altid skal have dem rengjort eller ordnet hos en guldsmed igen og igen. I vil ikke fortryde at bruge lidt ekstra, på den utrolig gode kvalitet. Det vil til gengæld blive en stor fordel for jer i sidste ende.

Unikke ringe

Det der så så dejligt ved personlige vielsesringe er, at de også bliver unikke og sjove for jer at have på. I kan tænke på at der ikke er særlig mange, der har de samme vielsesringe som jer. Det kan være at i har en fælles interesse som I gerne vil have skal inkorporeres i designet eller måske har I en lille ting fra starten af jeres forhold, som har haft en betydning gennem hele forholdet som I gerne vil have med i jeres vielsesringe. I kan sætte jer ned og snakke om sjove eller dejlige minder som I gerne vil have skal sætte i præg på jeres vielsesringe. På den måde bliver de lidt mere end bare vielsesringe, men også et tegn på jeres fremtidige liv sammen om ægtefæller.