God træning med Reformer

Fitness Holte

Der er flere gode grunde til, at du jævnligt bør sørge for at komme i træningstøjet. For det første har du som alle andre mennesker godt af at bruge din fritid på noget meningsfuldt. Og sætter du tid af til at dygtiggøre dig inden for noget, der interesserer dig, vil du opleve, at du også får mere overskud til hverdagens mere pligtbaserede aktiviteter.

For det andet viser flere undersøgelser, at træning gavner dit selvværd. Når du træner, udløser kroppen en række endorfiner, som bevist både kan reducere stress, angst og depression. Dertil vil dit selvværd sandsynligvis også stige, hvis du efter lang tids træning langt om længe kan møde dit spejlbillede med tilfredshed.

Sidst men ikke mindst er træning altafgørende for vores fysiske helbred. Træner du regelmæssigt, vil du for eksempel kunne sænke din risiko for at få blodpropper eller hjertesvigt. Træning har mange fordele. Og du kan glæde dig ved, at der efterhånden er et væld af træningsmuligheder at vælge imellem.

Hvad er en Reformer?

En Reformer er en maskine, som særligt i nyere tid er blevet populær hos den træningsglade del af befolkningen.

En Reformer består af en form for glidende vogn, der er udstyret med fjedre, fodbarre og stropper. Maskinens modstand kombineres af din egen kropsvægt og af Reformerens fjedre, og dét betyder, at du selv kontrollerer belastningen. Reformeren er kendt som en maskine, der resulterer i træningsforløb, der både er dynamiske og yderst effektive.

Hvad får jeg ud af Reformer-træning?

Under træningen med en Reformer vil du særligt blive udfordret på din koncentration, din koordination, din balance, din styrke og ikke mindst din smidighed. Ofte vil du relativt hurtigt både kunne se og mærke en forskel på din krop. Reformertræning er nemlig udviklet særligt med øje for hurtigt og effektivt at give dig stærke muskler og slanke lemmer.

Hvilke hold findes der?

Hos energii.dk findes der flere forskellige Reformer-hold. Og selvom du er nybegynder, kan du snildt starte på dét hold, der passer dig. På siden finder du blandt andet info om holdet Familie Reformer, hvor du kan tage et barn med, der er fyldt 12 år. Er du nybagt mor, kan du vælge at tilmelde dig Mor/Baby Bootcamp, og hvis du er oppe i alderen, har du mulighed for at tilmelde dig Senior Reformer.

Er reformertræning den rette løsning for mig?

Reformer-træning har rigtig mange positive indvirkninger på din krop. Og dét uanset om du er ung, gammel eller midt imellem. Fælles for de fleste Reformer-hold er, at instruktørerne tager hensyn til samtlige deltagere på holdet. Ofte vil de presse dig, hvis de kan se, at det er nødvendigt. Men instruktørerne vil naturligvis også hjælpe dig med alternative øvelser, hvis du for eksempel har dårligt knæ eller brug for at tage tingene i roligt tempo. Søger du at forny din træningsrutine, er reformertræning sandsynligvis en glimrende løsning for dig.