Try Medics kan arrangere et ophold til dig i Afrika

try medics

Studerer du noget, der har fokus på medicin? Ønsker du at skabe relevant erfaring, som du kan anvende til dit nuværende eller fremtidige studie? Så er der den helt rette mulighed for dig. Gennem Try medics kan du nemlig komme til Afrika og lære en masse om kulturen, samt hvordan du kan hjælpe med din tropiske sygdomme, som ligger fjernt fra det, vi kender i Danmark. 

Fordelene ved at tage på Try Medics praktik  

Der er mange fordele ved, at du rejser ned på sådan et ophold. Det kan være, at dette ophold via try medics vil give dig en masse erfaring, som du kan bruge på mange studier. Det kan være, at du tænker, at det udelukkende er medicinstuderende, der kan få gavn af dette ophold, men sådan er det langt fra. [Linjeskift til tekstombrydning]Dette hospitalsophold åbner op for flere områder. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker at blive tandlæge, jordemoder, sygeplejerske eller læge.  

Det er en læringsproces, hvor du selv har mulighed for at arbejde. Derfor er det en god måde at lære på, da du selv får lov til at opleve de udfordringer, der nu kan forekomme inden for dette område. Samtidig vil der løbende være feedback, så dine undervisere også kan finde ud af, om du lærer noget. Dette er både godt, når du skal udvikle dine egne kompetencer samtidig med, at du hjælper try medics med at forbedre deres forløb.  

Derudover det ikke kun hårdt arbejde, der er også tid til, at du kan have det sjovt og opleve flere ting i Afrika. Dette er godt, så det hele ikke virker overskueligt, og det er en god måde, hvorpå du kan lære de andre deltagende at kende. Nogle gange kan det nemlig virke meget grænseoverskridende, hvis man er et sted, hvor man ikke føler, man kender nogle. Så det skal du ikke være bange for med dette ophold, da der nemlig vil være rig mulighed for, at du kan opleve en masse ting.  

Hvad kan du opleve på denne tur? 

Der er flere ting, du kan opleve på dette ophold. Noget af det, du kommer til at opleve mest, er kulturen og de lokale mennesker på destinationen. Dertil er det også vigtigt, at du husker at udvise respekt for den kultur, du nu møder i Afrika. Der kommer også til at være en masse forskellige ture, og her kan det blandt andet være til Zanzibar og Uganda. Her kan du opleve en masse fedt. Der er storslået natur og et fantastisk dyreliv. Zanzibar er især kendt for deres smukke strande, hvor vandet er krystalblåt. Dette er ikke noget, du vil gå glip af. I Uganda kan du se en masse forskellige dyr, som du ikke er vant til at se i Danmark. Et dyr, der er helt særligt i Uganda, er gorillaen. Så hvis du ønsker et ophold, hvor du kan få en masse god erfaring til dit studie samt opleve en helt ny kultur, så skal du overveje Try Medics!