Tre tips til at lave din helt egen hjemme spa

Mizon

Når hverdagen er travl og med mange gøremål, kan man godt trænge til et skønt afbræk, hvor krop og sjæl bliver forkælet og får et tiltrængt pusterum. Her kan en stor del af dette pusterum også indebære, at du plejer din hud, så den er frisk og sund. Men, hvad skal man vælge af hudplejeprodukter? Der findes rigtigt mange hudplejeprodukter på markedet, og det er velkendt, at visse af disse produkter er fyldt med dårlig kemi. Her kan det være dejligt at få en god anbefaling til, hvilke produkter man med god samvittighed kan bruge til sin hud. Her anbefaler vi at du kigger nærmere på mizon.  

Hvis man bruger produkter fra Mizon er man sikker på, at man bruger produkter, der har naturlige aktiver. Disse produkter er med til at give huden vitalitet, så den giver udstråling og er sund.  

Velvære og selvkærlighed fremmer skønhed og udstråling  

Trænger du til at føle mere velvære i hverdagen og give dig selv noget mere selvkærlighed? Så er en dejlig hjemme spa et dejligt og selvkærligt ritual, hvor du bruger produkterne fra Mizon, der har naturlige aktiver, som også er veldokumenterede.  

Tre tips til hjemme spa  

Hvilke tips kan du så drage nytte af, hvis du gerne vil lave din egen hjemme spa? Vi anbefaler de følgende tre ting:  

  1. Skab et rum, hvor du ikke bliver forstyrret, så din sjæl kan få ro og fred og et livgivende pusterum.  
  1. Hav produkterne klar, så du ikke først skal til at lede efter dem eller købe dem. Bestil dine produkter nemt på nettet, og vent bare på at få dem leveret.   
  1. Brug produkter til huden, der både renser, plejer og fugter huden, så den forbliver elastisk, næret og sund.  

Et pusterum til spaen  

Når man er på hele dagen på arbejdet og overfor børnene, kan man trænge til et skabe et pusterum, hvor man har en smule alenetid. Her kan det anbefales, at du simpelthen melder det ud overfor familien, at nu er mor lige i badeværelset, uden at børnene skal kalde uden grund. På denne måde ved hele familien, at nu er mor lige ”off line”. Det kan skabe ro i sjælen, at du ved, at familien ikke forventer, at du er på i dén tid.   

Stil produkterne klar til spaen  

Hvis I har en skuffe, en hylde eller et skab i badeværelset, kan du med fordel stille produkterne klar til hjemme spaen der. På denne måde sparer du tid og har allerede produkterne klar, når du er klar.  

Brug produkter i en tretrinsraket  

Hvis huden skal plejes optimalt, kan man bruge den velkendte tretrinsraket, hvor du først bruger renseprodukter, dernæst bruger et fugtgivende produkt og til sidst bruger et beskyttende serum. På denne måde plejer du din hud optimalt, så den både bliver renset for støv, skidt og forurening og dernæst beskytter din hud med beskyttende produkter. Når du har plejet din hud efter disse principper og har fået roen ind under huden, er du klar til at gå ud i verden igen med fornyet energi.