Trampolinen kan installeres i vinterjorden

trampolin til nedgravning

Børn og barnlige sjæle har altid været vilde med havetrampoliner, som på enhver tid af året er kendt for at kunne levere nogle timers underholdning og god fysisk aktivitet. Selv om vinteren, hvor mange andre udendørs aktiviteter er svære. Og selv om vinteren kan det faktisk også lade sig gøre at grave trampolinen ned i haven, sådan at den bliver en mere naturlig og organisk del af haven.  

Udvalget af trampoliner er stort 

Det første, man skal tænke på, hvis man ønsker sig en trampolin til nedgravning, er selvfølgelig hvad det skal være for en trampolin. De kommer nemlig i flere forskellige forme (firkantede, runde og ovale), og der kan tilføjes sikkerhedsnet, så man begrænser risikoen for faldulykker ud fra trampolinen. Ved siden af trampolinens form er det også vigtigt at præcisere, hvilken størrelse man ønsker sig. Også her er det vigtigt at tænke over, hvem der skal bruge trampolinen og hvor ofte, for jo større trampolin, jo større kapacitet ad gangen har den.  

Trampolinen kan fås med ben på, men det ses tit, at folk vælger at få trampolinen gravet ned til overfladeniveau i græsplænen, da det giver et bedre look i forhold til havens struktur. 

Dette meget populære aktivitetscenter til haven kommer desuden i fire-fem forskellige kvalitetskategorier, som kan vælges alt efter hvor ofte trampolinen bruges, og af hvor mange ad gangen. 

Nedgravning med godt serviceniveau 

Når en så stor installation skal graves ned i ens have, er en af de første ting, man tænker, selvfølgelig hvor jorden fra hullet bliver af. Det kan man heldigvis bestille bortskaffelse til, når man booker en nedgravning. Entreprenøren kan også efterlade jorden i haven, hvis du har noget at bruge den til, fx i et blomsterbed eller til opbygning af en dekorativ og praktisk jordvold. 

Hvis trampolinen skal placeres midt på græsplænen, og man helst vil undgå at børnefødder med støvler på tramper plænen helt i stykker, kan man booke samme nedgravningstjeneste, og tilføje køreplader af plastic til beskyttelse af plænen eller fliserne. Køreplader kan være en god idé, hvis man gerne vil undgå en alt for nedtrampet have, eller hvis trampolinen skal være omgivet af en terrasse, man nødig vil have trampet for meget rundt på. 

Hastesager kan lade sig gøre 

Hvis det haster med at få trampolinen gravet ned, kan det lade sig gøre at få entreprenøren ud inden for maksimalt 14 dage. Den normale tid der går fra bestillingen løber ind til udgravningen foretages, er 30 dage, så der kan sættes ekstra skub i gravearbejdet mod en merpris, selv om vinteren, hvor gravebetingelserne ellers ikke altid er ideelle. 

Ligger man selv inde med en trampolin, man gerne vil have gravet ned, er der penge at spare, fordi det så kun er gravearbejdet, man bestiller. Detaljer omkring nedgravningsarbejdet findes på nettet, for trampolinnedgravningen bestilles online, hvor personlige præferencer omkring hele processen kan indsendes sammen med bestillingen, så risikoen for misforståelser reduceres. Det hele kan skræddersys til den enkeltes behov, så man som haveejer kun behøver at tage beslutningen og sætte processen i gang.