Skab madglæde med en miljørigtig frokostordning

Lækker, sund og nærende mad er ren energi for krop og sjæl. Vi bliver decideret lykkelige af at kigge på et indbydende og velduftende frokostbord med masser af farverige spændende retter. Hvis du arbejder for en virksomhed, som gerne vil gøre noget ekstra ud af frokostpausen, så bliv indspireret af en grøn og miljøvenlig frokostordning. 

En frokostordning er en anretning af lækre kuverter, der leveres direkte til din virksomhed uanset, hvor i Danmark du er lokaliseret. Det er en sund, nem og økonomisk overkommelig løsning, som med garanti vil sprede den gode stemning på din arbejdsplads. 

Bestil en bæredygtig frokost der smager himmelsk

Er du interesseret i at få unik mad leveret til din virksomhed hver eftermiddag? På www.able.dk finder du de bedste frokostløsninger fra fantastiske miljørigtige køkkener i Danmark. Her kan du vælge mellem en række kvalitetsbevidste køkkener, som tilberede unikke måltider fra bunden og sender dem direkte til din virksomhed. Få et gratis tilbud fra en af de mange køkkener, og skift frit mellem de forskellige muligheder, hvis du gerne vil have lidt ekstra variation i din frokostordning. 

Samtlige køkkener har dit velvære, miljø og økologi for øje, så uanset hvilken ordning du vælger, så er du garanteret at få en grøn og bæredygtige frokostordning. Der bliver ikke sparet på kvaliteten eller den gode smag, så du kan roligt glæde dig, når din frokostordning er på vej. 

Lad din frokost blive en sensation hver eneste dag

Giv dig selv og dine medarbejdere noget at se frem til med en overdådig frokostordning, der venter på jer hver eneste dag. Når du gør noget særligt ud af eftermiddagspausen, så sørger du også for den gode arbejdsmoral hos dine kollegaer. Sørg for at der er tilfredse smil og nyfunden energi, når i går fra frokostbordet, efter en lækker fælles frokostordning. 

Det kan mærkes på krop og sjæl, når vi indtager noget sundt og godt. Skift den kedelige madpakke ud med en grøntsagspakket bulgursalat, cremet pasta med laks eller middelhavs inspireret fiskeretter. Slut hele sensationen af med en lækker frisk dessert, for man må godt forkæle sig selv lidt selv, når man er på arbejde. 

En varieret frokost du kan glæde dig til

Det fedeste ved frokostordninger er, at det aldrig bliver ensformigt. Når du vælger en frokostordning fra en af de mange kvalitetskøkkener, så får du en varieret kost leveret hver eneste dag. Sæt tænderne i korteletter den ene dag og en frikadelle den næste. Bliver du træt af den danske kost, så skift til et asiatiske køkken og nyd en krydret tikka masala eller en vegansk kebab. Der er nemlig også rig mulighed for at vælge både veganske og vegetariske frokostordninger, hvis der skulle være behov for de kødfrie måltider. 

Samtlige kuverter består af mere end bare en ret, så ved siden af de varme hovedretter, så får du også rigeligt med salat, tilbehør, brød og dessert. Der er altid god variation i samtlige retter og selvfølgelig er sundhed og velsmag i højsædet.