Sæt dine fødder først med New Feet hjemmesko

New Feet hjemmesko

Du har sikkert hørt før, at det er vigtigt at have de rigtige sko til løb, lange gåture og til mange timers arbejde. Men hvad med dine fødder de mange timer, du bruger hjemme?

I hjemmet kan du have et lige så hårdt underlag at gå på, som mange gåture og arbejdspladser byder på. Ligesom at du kan bruge lige så mange timer stående eller gående i dit hjem. Så det er måske på tide at sætte dine fødder først – også hjemme.

Nødvendig opmærksomhed til dine fødder

Hvis du indtil nu har ignoreret det bærende element for din krop, så er det på tide, at du kigger ned nu. Fødderne du ser, har båret dig indtil nu og skal formentlig gøre det længe endnu, så de fortjener at blive sat først på din prioriteringsliste.

Generne ved at have problemer med fødderne er store. Det kan være smertefuldt, men også dyrt. For at undgå skulle bruge en masse penge på dyre, men nødvendige, besøg hos fodterapeut eller speciallavede såler, så du skal gøre noget nu. Med sko fra New Feet er du sikret fodtøj med fokus på dine fødder.

Hvis du allerede står i en situation, hvor smertefulde problemer med fødderne er aktuelle, så er New Feet hjemmesko blot endnu mere rigtigt for dig.

Vigtigheden af hjemmesko tilpasset dig

Det, at investere i ordentlig hjemmesko tilpasset dine fødder, kan sammenlignes lidt med at tage en varm jakke på, for ikke at fryse om vinteren eller solcreme på huden om sommeren, for at passe på den. Det handler nemlig alt sammen om at passe på sin krop.

Hvis du ikke tager en jakke på om vinteren, så kan du blive syg. Uden solcreme beskadiger solen din hud. Uden ordentlige sko bliver dine fødder dagligt udsat for stød fra underlaget eller måske tryk fra forkerte sko.

Fordele ved New Feet hjemmesko

Alle hjemmesko fra New Feet har en 6 mm udtagelig støddæmpende indlægssål. Denne støddæmpende sål skåner dine fødder for mødet med hårdt underlag. Så du, også når du er hjemme, kan byde dine fødder ordentlig komfort.

At indlægssålen er udtagelig, er en fordel for dig, der har fået speciallavede såler tilpasset præcis din fod – eller for dig, der tænker, at det en dag bliver aktuelt. Så er du sikret, at der i New Feet hjemmesko er mulighed for at tage sålen ud og dermed gøre plads til netop dine behov.

En anden mulighed for at tilpasse hjemmesko fra New Feet til dig er, at der på hjemmesko med velcrolukning er mulighed for at afkorte eventuelt overflødig velcro. Derudover er hælkappen i disse hjemmesko termoplastisk og kan derfor ved opvarmning tilpasses din fod.

Det er generelt for alle materialer og tanker bag New Feet hjemmesko, at der skal være god plads og god komfort. Desuden er de lavet med fokus på, at det skal være uden syninger, der kan genere følsomme fødder. Så du kan være sikker på, at du sætter dine fødder først med et par New Feet hjemmesko.