Kender du hurtigtørrende håndklæder?

hurtigtørrende håndklæder
lokalavisenvesterbro

En ting vi i virkeligheden alle ønsker os, men meget få af os i virkeligheden har, men hvorfor skulle det være sådan, når nu det er muligt at få fat på dem? 

Tænk på at du går i bad om morgenen, og når du kommer hjem om eftermiddagen er det stadig vådt, så hvis du trænger til et bad af den ene årsag eller den anden skal du alligevel have fat i et nyt, og det konstaterer du først efter du lige er kommet ud af badet. 

En anden problemstilling kan være under en tur til stranden, hvor du lige har været i vandet og tørret dig, men nu kan du ikke sidde eller ligge på håndklædet, fordi et er vådt, for ikke at tale om at du ikke kan have det i tasken, for så bliver alt det andet du har med også vådt. 

Er der ikke noget du kan gøre ved det, og jo det er der naturligvis, og det er i virkeligheden en nem løsning. 

Hvad er et hurtigtørrende håndklæde? 

Et helt almindeligt frottéhåndklæde kan godt tage lang tid at tørre, og det er fordi vandet bindes i selve stoffet, og det har vi mere eller mindre vænnet os til, men et hurtigtørrende håndklæde er i stedet for virkelig tyndt vævet, og dermed fjerner det vand, men binder det ikke i materialet. 

Se https://www.bohobeach.shop der giver dig et glimrende valg mellem stilrene håndklæder til forskellige lejligheder, men hvis du skal på stranden kan du få håndklæder der er lavet specielt til strandturen. 

Sammenlignet med et almindeligt frottéhåndklæde, så viser en test at mens frottéhåndklædet tager over 1,5 time at tørre i direkte sol, så kræver det hurtigtørrende håndklæde kun 16 minutter under samme forhold, hvilket lige er nok til at spise en is. 

Andre steder du med fordel kan bruge hurtigtørrende håndklæder 

Det er ikke kun i hjemmet eller på stranden det kan være smart at bruge et hurtigtørrende håndklæde, i virkeligheden kan det være et fantastisk supplement til dit rejsegear. 

De hurtigtørrende håndklæder er nemlig fantastiske at have med på både outdoor-livet og på rejser, og grundene er absolut indlysende – de er normalt meget lettere at bære på end almindelige håndklæder, de tørrer langt hurtigere i situationer hvor du skal bevæge dig rundt, og så er de prismæssigt konkurrencedygtige, de er som skabt til folk der rejser rundt og ikke skal bære på for meget. 

Hvis du skal være rigtig kreativ, så kan se også bruges hvis du træner hårdt, enten i det fri eller i et fitnesscenter, og både til at sidde på og til at tørre dig med efter et bad. 

Når det kommer til den fysiske størrelse af håndklæderne, så er det godt at vælge så stort som muligt, der er ikke noget ved at stå med noget der er for lille – men 60 x 120 cm er et godt alternativ til de fleste opgaver. 

Når det kommer til at skulle vaske håndklæderne, så husk nogle simple retningslinier undervejs – vask ved max. 30 grader og tørretumble ved svag varme, undlad at bruge skyllemiddel, jo mere det bliver vasket, jo bedre tørreevne får det.