Bambus havemøbler i en ny fortolkning

bambus havemøbler
lokalavisenvesterbro

Bambusmøbler har i mange år været meget populære som sommerhusmøbler eller havemøbler. Det har de blandt andet været på grund af bambussens lette og naturlige look. Tidligere årtiers trend inden for bambusmøbler gik i en stil, der var rund, organisk og romantisk. Den stil betragtes nu som retro.

Nu har bambusmøbler fået en renæssance. Møblerne kommer nu i en ny fortolkning – nemlig i et design, som er mere moderne og strømlinet i looket. Det gælder også for de nye bambus havemøbler.

Flotte moderne bambus havemøbler

Mange af de moderne bambusmøbler er konstrueret af nogle meget tykkere bambusrør, end vi så før i tiden. Det giver dem et mere rustikt look, og det gør møblerne mere stabile. Der er også tænkt på at give sidde- og liggemøblerne en bedre komfort.

Se nogle meget flotte eksempler på disse moderne bambus havemøbler her på https://www.tinekhome.com/da/kollektion/havemoebler-227/, hvor der er et godt udvalg af bambusmøbler i en rigtig god kvalitet. Der er både stole, sofaer, liggestole, borde og modulmøbler at vælge imellem. Hermed kan du opgradere dit møblement i for eksempel havestuen, terrassen, altanen eller sommerhuset.

bambus stol
A View of Patio

Bambus havemøblernes kvalitet

Disse nye bambusmøbler er lavet af kraftige bambusrør. Mange af dem er håndlavede, og dermed er de alle sammen lidt forskellige. Bambusrør er jo et naturprodukt, så derfor vil der altid være et individuelt look for det enkelte møbel.

Møblerne er meget nemme at gøre rene, og hynderne, der kan fås i forskellige farver, kan naturligvis også vaskes. Dermed er møblerne i det hele taget nemme at holde rene og pæne. Skulle hynderne med tiden blive slidte eller kedelige at se på, kan de nemt skiftes ud. En ny farve på hynderne kan give nyt liv til møblerne.

Brug også de eksklusive bambus havemøbler i havestuen

De moderne bambus havemøbler er så flotte og eksklusive, at de sagtens kan bruges i en udestue eller en havestue. Det er de også komfortable nok til. De fortjener at blive set og brugt frem for bare at blive stuvet af vejen i et skur, når det ikke er sæson for havemøbler.

Møbler af bambus vejer ikke ret meget, så derfor er det ingen sag at bære dem ind og ud af huset – afhængigt af vejret og hvor, I ønsker at sidde. Det gør møblerne meget fleksible og anvendelige.

Det lette og elegante udtryk

Når du møblerer med bambusmøbler, så får din indretning et let og elegant udtryk. Suppler gerne med nogle lette lyse gardiner, og rummet får en stemning af sol og sommer. Når møblerne bliver brugt udenfor, så leder det tankerne hen i retningen af ferie under sydligere himmelstrøg.

Møblerne af bambus fortjener at stå fremme og at blive brugt hyppigt. Det kan de for eksempel blive i dit sommerhus, hvor de nok vil passe perfekt til indretningen. Når vejret så er til det, så er det bare at slå havedøren op og bære møblerne med ud i haven. Så har du det dejligste udemiljø. På den måde kan bambusmøbler være allround-møbler.