Kom ud af din comfort-zone

nøgenmodel

Der sker ingen udvikling på det personlige plan, hvis man hele tiden er inde i ens komfortzone. Derfor skal man, hvis man vil udvikle sig som person, prøve en gang imellem at komme ud af sin komfortzone. Det er her udviklingen sker og du kan gøre det som nøgenmodel.

Man lærer sig selv at kende, finder sin grænser og overkommer sin frygt. Det har mange fordele, såsom at man får mere selvtillid og tør kaste sig ud i store skræmmende projekter i fremtiden. Det kan være alt fra at starte til ny sport, starte ny virksomhed eller starte en familie.

Prøv at være nøgenmodel

Hvis du både interesserer dig for kunst og er interesseret i at udfordre dine grænser og komme ud af din comfort-zone, så kunne det måske være noget for dig at være nøgenmodel. Du kan læse mere her: https://www.stripdanmark.dk/, hvor det blandt andet er muligt at bestille nøgenmodel til events.

Især elever af kunsten at male kan finpudse deres færdigheder med en nøgenmodel som motiv. På den måde hjælper du også andre, samtidig med at du selv får meget ud af det.

Med hensyn til hvilken udvikling der sker, når du udfordrer dine grænser, så kan du se frem til evnen til at være ligeglad med hvad andre tænker. Den er værdifuld, fordi det nemlig er værdifuldt at være ligeglad. Tænk på alle de ting du gør, fordi du ikke er ligeglad, men som heller ikke bringer dig mere af lykke. Hvis du ikke brugte tid på de ting, fordi du var ligeglad, så havde du mere tid til ting, der virkelig gør dig lykkelig.

Det er ikke kun det, at du udfordrer dine egne grænser, som er en stor fordel ved at være nøgenmodel, men man kommer også i et med naturen…

nøgenmodel

Man skal være i et med naturen

Hvad er mere naturligt end at være nøgen, hvis man ser på hvordan menneskene før os begav sig. Der er ikke mange ting der er naturlige længere i vores daglige samfund. Vi er konstant omgivet af skærme, andre produkter og tøj, som alt sammen gør hverdagen nemmere.

Det havde vores forfædre, urmennesket, ikke, og man bør tilstræbe at gøre, hvad der ligger i ens gener at gøre.

Man kan sige at alle de produkter, vi har i vores hverdag nu, som gør hverdagen nemmere, er for at kompensere for vores svagheder. Urmennesket var bare stærkt, fordi de ikke havde ting der gjorde alting lettere og nemmere og mere skånsomt, dermed blev de hårdføre.