Regnskabsassistance

regnskabsassistance
lokalavisenvesterbro

Regnskabsassistance er til dig, der gerne vil have hjælp til opgaver inden for økonomi og regnskab. Med regnskabsassistance kan du outsource alt fra løbende bogføring og afstemninger til komplekse rapporteringer, procesoptimering og årsrapporter. Derfor giver regnskabsassistance dig langt mere tid til at udvikle din forretning.

Alle virksomheder skal lave regnskab. Du skal altid kunne redegøre for din virksomheds økonomi, så det vil også sige, at du bør løbende bogføre, afstemme, indbetale moms og skat og være i stand til at rapportere til ledelse og myndigheder. Det kræver en god regnskabspraksis.

Hvorfor regnskabsassistance?

For mange virksomheder er det ikke en passion for regnskab og økonomi, der startede forretningen. For eksempelvis håndværkere, butiksejere, restaurantsejere, bureauer og andre virksomheder var det tværtimod en interesse for et helt andet fagområde, der var inspiration til at etablere en virksomhed.

Derfor giver det også mening, at du bruger mere tid på det, du har allermest lyst til – og egentlig nok også er bedre til. En god regnskabspraksis kræver kompetencer, viden, rutiner og gerne erfaring. Og hvis du gerne vil føre en virksomhed med en professionel og sund økonomi, så lad en ekstern faglig og erfaren samarbejdspartner yde regnskabsassistance.

hjælp til regnskab

Hvordan ydes regnskabsassistance?

Hvis du overvejer at få regnskabsassistance, kan du tage kontakt til en ekstern leverandør. Vælg en ekstern leverandør med erfaring og alsidige kompetencer, som du kan få gavn af. Kig ikke kun på de leverandører, som kan lave løbende bogføring, men se også efter, om de f.eks. kan yde skatterådgivning, udarbejde komplekse rapporteringer, optimere din virksomheds processer og/eller lave debitorstyring. Med al sandsynlighed vil din virksomhed jo vokse, og din samarbejdspartner skal kunne udvikle deres regnskabsassistance i takt med din virksomheds vækst.

Når du starter et samarbejde om regnskabsassistance, så er det vigtigt, at din leverandør bruger tid på at lære din virksomhed at kende. Hvordan plejer I at lave regnskab? Hvad er jeres egentlige behov? Hvad vil gøre jeres hverdag nemmere? Kun ved at leverandøren kender din virksomhed, jeres rutiner og jeres behov, kan den bedste løsning for regnskabsassistance findes.

fordele ved regnskab

Hvad er fordelene med regnskabsassistance?

Regnskabsassistance og outsourcing af økonomi kan være grundlag for en lang række fordele.

Når du etablerer et samarbejde med en leverandør, så får du adgang til et professionelt team, der har kompetencer til at varetage alt fra simpel bogføring til komplekse rapporteringer. Dertil vil leverandøren have stor erfaring med, hvad der virker i økonomifunktioner. Og denne erfaring og viden kan bruges til at optimere din virksomheds processer og dermed effektivisere jeres rutiner.

Dertil får du også en løsning, der passer til din virksomheds behov. Du betaler kun for de ressourcer, virksomheden bruger, og du får en professionel sparringspartner, der altid er opdateret på den gældende lovgivning.

Sidst men ikke mindst, så skal du aldrig mere bekymre dig om sygdom, ferie, orlov eller andet fravær i din interne regnskabsafdeling. Med regnskabsassistance er du garanteret, at din virksomheds økonomi altid er i trygge hænder.

Et godt regnskab er en forudsætning for at kunne træffe de rigtige beslutninger. Så overvej, om du kan bruge regnskabsassistance til at skabe en god regnskabspraksis.

assistance til regnskab hos azets