Skal du snart have en baby? Disse ting skal du huske!

børnetøj og legetøj

Der er så mange ting, man pludselig skal købe ind, når man venter sit et barn. Det kan være svært at huske på de mange ting, så derfor kommer her en guide til, hvad du i hvert fald skal have. Læs med, og bliv klar til, at dit barn kommer til verden!

Klapvogn

Det er for det første vigtigt, at du har noget at transportere din baby i, når du skal ud og gå. Nogle gange kan man ikke få din baby til at sove, før man kommer ud og gå, og så er det jo rart, at man ikke er helt fanget i lejligheden. Der findes massere af forskellige klapvogne på markedet, så det kan være svært at overskue, hvilken en man skal vælge. Du kan finde et godt udvalg hos Babytrold.

Børneseng

Babyen skal dog nok også nogle gange sove andre steder end i klapvognen – f.eks. i børnesengen. Det kan også være godt med samsovning, men selv hvis det er noget, I vælger at gøre, så er det rart at have en babyseng ved siden af.

sort klapvogn

Kravlegårde

Når først babyen begynder at kravle, så kan han eller hun komme langt på de små fire. Det kan derfor være en god idé at investere i en kravlegård. Her er det begrænset, hvor langt babyen kan nå – for den er jo spærret inde!

Babynest

Når man går rundt inde i sin lejlighed eller i sit hus, så er det rart, at man har noget, som det er let at transportere babyen rundt i. Det er her, du skal bruge en babynest! Det er lidt ligesom en stor pude med en udhuling i midten, hvor babyen så kan lægge.

Bleer, puslebord og blespand

Du skal regne med, at du kommer til at skifte rigtig meget ble, når først din baby er kommet til verden. Hertil skal du naturligvis bruge bleer, men så skal du også bruge et puslebord til at lægge babyen på, samt en blespand til at smide de beskidte bleer ud i!

Tøj til baby

Babytøj er måske noget af det, der er allermest hyggeligt at købe. Der er så meget nuttet babytøj, men det kan også være lidt dyrt. Derfor kan det være en god idé, hvis du vælger at købe noget i en lidt større størrelse, så baby har plads til at vokse i sit tøj.

Til dig selv

Der er også en række ting til dig selv, som du ikke må glemme, når du skal til at være mor. Du skal huske brystvortecreme – for du kommer højst sandsynligt til at have ondt i brysterne. Derudover skal du huske brystpumpe, så du kan få noget mælk ud, når babyen ikke spiser. Du skal huske ammeindlæg, så du ikke får pletter på din trøje. Du skal huske ammebrikker, d3 dråber osv. Der er så mange ting, man skal huske, og det kan sagtens være, at du får brug for flere ting, end der lige er nævnt her.