Sådan kan du skabe en personligt indretning med terrazzo

terrazzo fliser
lokalavisenvesterbro

Ens hjem er en stor del af livet og derfor ønsker vi alle sammen at vores hjem på den ene eller anden måde skal afspejle den person vi er. Dog kan det til tider være svært at finde frem til hvordan man bedst muligt får gjort sin indretning personlig. For ofte ender man nok lidt med at købe det samme som alle andre fordi det er moderne for tiden, på trods af at man gerne ville at ens indretning var lidt anderledes. Har du overvejet at det kan være muligt at opnå dette resultatet ved at ændre på nogle materialer i dit hjem?

Skift den normale gulvbelægning ud med terrazzo

I langt de fleste danske hjem er det mest almindelig at trægulve eller måske beton eller fliser. Det giver et rent og ensartet udtryk, noget mange føler er nemt at have med at gøre. Men det gør også at vores hjem ser meget ens ud. En måde at bryde dette mønster af indretning kan være ved at skifte til de utrolig smukke terrazzo fliser.

For at du lige kan være sikker på at du ved hvad terrazzo fliser er, så er det en form for fliser der stammer fra Italien. De består af farver cement og natursten. Hvilket gør at det er muligt at skabe rigtig mange forskellige farver og nuancer. Dette medfører at de også bliver meget unikke og derfor er ideelle til dem der ønsker en mere speciel og personlig indretning.

Men disse flotte og unikke fliser er selvfølgelig meget velegnede som gulvbelægning. Her kan man så helt selv bestemme om det skal være den gennemgående type af gulv man har eller om man blot ønsker at have det i for eksempel ens køkken eller på badeværelset. Ja man kunne sågar vælge at det blot var gulvbelægningen på ens trappe der var i terrazzo. Det kan være en interessant ændring og kontrast til ens normale gulv, når man vælger blot at have terrazzo i et afskærmet område.

flotte hvide terrazzo fliser

Lad din fantasi løbe og brug terrazzo på flere måder

Sådan nogle terrazzo fliser kan bruges på alverdens måder. Hvor en af de helt indlysende som sagt selvfølgelig er at bruge dem som gulvbelægning.

Man kan også vælge at bruge terrazzo i ens bruseniche. Det kan give en fed kontrast til resten af rummet, når dette områder pludselig skiller sig så meget ud. Denne kontrast kan godt medføre en vis luksus omkring badeværelset, som var man på et hotel eller lignende. Derfor kunne det være noget, man burde overveje som mulighed.

terrazzo til bruserummet

En tredje måde man også kunne vælge at bruge disse terrazzo fliser på er ved at lave sit helt eget særlige bord, hvor disse fliser er bordpladen. Dette vil også nu være et helt særligt personliggjort bord. I ville endda have mulighed for at vælge terrazzo i en nuance eller med skærver i nogle farver der passer særligt godt med jeres indretningen. Uanset om det er som et spisebordet eller blot et skrivebord vil det være helt unikt og noget folk vil lægge mærke til.