Pift sexlivet op med erotisk legetøj

erotiks legetøj
lokalavisenvesterbro

For mange mennesker er et aktivt sexliv en vigtig faktor i et velfungerende parforhold. Derfor kan der også over tid være behov for at gøre lidt ekstra for at holde forholdet ved lige.

Det kan man eksempelvis gøre ved at introducere frækt erotisk legetøj til sexlivet og gå på opdagelse i, hvad det kan give jer af nye, spændende og intime oplevelser.

Mange varianter

Mange har måske tendens til at tænke på dildoer og plyssede håndjern, når de tænker på erotisk legetøj. Men sexlegetøj kommer i mange forskellige former og afskygninger, og der findes således noget til enhver smag. Så uanset om I er nybegyndere udi sexlegetøj og ønsker at gå lidt stille frem, eller om I gerne giver den gas med kinky legetøj til BDSM eller lignende, er der noget, der passer til jeres ønsker og præferencer.

På nettet er der mange muligheder for at købe godt erotisk legetøj til billige penge. De online forhandlere af erotisk legetøj har desuden ofte også et meget stort udvalg, der giver jer mulighed for at gå på opdagelse af de mange typer af legetøj.

En gagball til kinky sex

Et godt bud på et stykke sexlegetøj i den lidt mere kinky ende af skalaen er en gagball. En gagball er nem og enkel at bruge, men den kan samtidig tilføre en helt ny og fræk kinky fornemmelse til jeres sexliv.

Gagballs findes i mange forskellige varianter – lige fra den klassiske kugleformede anordning, som spændes om hovedet, så kuglen er placeret i munden til de lidt mere aparte varianter med påsatte øjenbind eller endda en fastmonteret dildo.

Gagballs findes også i et væld af farver og materialer – fra fræk rød til kinky sort i lak og læder, så man kan opnå den ultimative BDSM fantasi.

gagball

En klassiker indenfor BDSM

Gagballen er mildt sagt lidt af en klassiker indenfor BDSM – det vil sige sex, som involverer dominans og bondage. Gagballen har nemlig i al sin enkelthed muligheden for at lade en part dominere over den anden ved at fratage vedkommende muligheden for at tale eller på anden vis at bruge munden.

Man kan vælge at bruge en gagball alene som et frækt og kinky element i sexlivet, eller man kan kombinere den med andre former for BDSM legetøj i form af eksempelvis øjenbind, manchetter eller reb eller en pisk af en art. Mulighederne er mange, og det er helt jer selv, der skal vurdere, hvor grænsen skal gå.

Når man dyrker BDSM er det dog altid særligt vigtigt med god kommunikation, da man ellers hurtigt kan komme til at overskride sin partners grænser. Snak med din partner om, hvad I vil, inden I går i gang og sørg for at mærke efter undervejs, om stemningen er, som den er. De fleste par, der dyrker BDSM vælger også at have et såkaldt ”safeword” – det vil sige et ord, som man kan sige, når ens grænse er noget, og som fortæller den anden part, at legen skal stoppe nu.