Ønsker du at opleve verden under vandet? Erhverv dig et dykkercertifikat

dykkercertifikat

Det er muligt at gå på eventyr under vandet og opleve verden fra en hel ny vinkel. Et Dykkercertifikat giver dig muligheden og den viden der skal til, for at dykke under overfladen. Op til 70 % af jordens overflade er dækket af vand og er du en ægte vandhund, så bør du erhverve dig et dykkercertifikat. Hos Dykker Butikken kan du opnå de fornødne forudsætninger for en sikker dykning og erhverve dig et dykkercertifikat. Efterfølgende kan du gå på opdagelse under vandoverfladen med erfarne guides der tager dig med på eventyr i vandet.

Hvorfor skal du erhverve dig et dykkercertifikat?

Det er muligt og lovligt at købe sit eget dykkerudstyr og drage under overfladen i de danske farvande, også uden et dykkercertifikat. Dog er det en affære der kræver særlig opmærksomhed og det er kun forsvarligt at dykke med den fornødne viden. Med et dykkercertifikat kan du dykke ned under vandoverfladen til den eventyrlige verden, med den viden der skal til, for at du forsvarligt kommer sikkert op igen. Et dykkercertifikat giver dig undervisning på området og guider dig igennem eventuelle faldgruber som du skal være opmærksom på i vandet. Hvilke afmærkninger skal du opstille for at du lovligt kan dykke? Hvad skal du være ekstra opmærksom på? Og dækker forsikringen overhovedet hvis det skulle gå galt? Med den rette viden kan du dykke sikkert også i de danske farvande. Et dykkercertifikat vil oftest kræves at blive fremvist, hvis du skulle være så heldig at få muligheden for at undersøge en verden under overfladen i udlandet. Når du har nået en alder af 10 år, kan du tage dit første dykkercertifikat. Derudover skal du være ved godt helbred, kunne træde vande i 10 minutter og kunne svømme 200 meter uden hjælp. Med et dykkercertifikat er der ingen grænser for de muligheder du kan opnå under vandoverfladen.

dykkercertifikat

Opnå dit certificerede dykkercertifikat hos Dykker Butikken

Der findes flere muligheder for at tage et dykkercertifikat i Danmark. Med et certificeret dykkercertifikat hos Dykker Butikken opnår du både den teoretiske og praktiske del, som begge er alfa omega for en sikker dykning. Med et indledende certificerede og internationalt dykkercertifikat fra Dykkerbutikken, får du mulighed for at leje dykkerudstyr i udlandet og en mulighed for at undersøge en verden under overfladen ned til 18 meters dybde. Det er med et internationalt dykkercertifikat ikke nødvendigt at dykke med en guide. Hos Dykker Butikken har vi den fornødne erfaring på området og har fokus på at få dig sikkert og trygt i vandet. Det er muligt at efteruddanne sig indenfor dykning hos Dykker Butikken, der både tilbyder dykkerkurser til erfarne og nybegyndere. Når du har opnået erfaring, kan du udvide din horisont med dykkerkurser der både kan tage dig ud af en gren indenfor undervandsjagt eller dykke ned til spændende vrag.