Nærende kvalitets frokost til dine medarbejdere

frokost
lokalavisenvesterbro

Leder du efter den helt rigtige frokostordning til dit firma? En frokostordning er ikke bare en frokostordning. Madens kvalitet og sammensætning har stor betydning for dine medarbejderes tilfredshed. Derudover har det stor betydning, om dine medarbejdere får en nærende kost, som giver dem energi til hjernen og kroppen, så de kan producere mere eller være mere effektive i løbet af dagen. Hos Ryde Gastronomi leveres velsmagende kvalitets mad lavet fra bunden af kok Torben Ryde og ernæringsterapeut Mette Ryde. Mængde og råvarer er optimeret, så de smager godt, og giver god mæthedsfornemmelse til dine medarbejdere. Læs mere om Ryde Gastronomi på følgende link https://ryde-gastronomi.dk/.  

Frokost Kunde hos Ryde Gastronomi 

Ryde Gastronomi er lanceret af Torben Ryde, som er udlært af Kong Hans Kælder. Hor Ryde Gastronomi får du en lækker firmafrokost, som er lavet med passion og rene råvarer fra bunden. Smagen og kvaliteten er i højsæde, og kødet er nøje udvalgt. Forestil dig, hvordan dine medarbejderes tilfredshed stiger ovenpå en lækker og nærende middagsmad. Det er ikke alene godt for tilfredsheden hos dine ansatte, men tilfredse medarbejdere giver ofte også mere arbejdsomme medarbejdere.  

Ryde Gastronomi har kunder, som har været der i over 12 år. Det siger noget om kundetilfredsheden. Kundetilfredsheden er vigtig for Ryde Gastronomi, som hvert år systematisk måler på tilfredsheden med henblik på at finde forbedringsmuligheder.  

Frokostordning fra bunden hos Ryde Gastronomi 

På Ryde Gastronomis hjemmeside kan du altid følge med i, hvilke retter der bliver leveret i frokostordningen. Der er lavet en ugeplan, som gør det overskueligt at følge med i, hvilke dage man skal glæde sig ekstra meget til. Med i frokostordningen hører; 1 varm ret med dagens tilbehør, 2 slags salater, 3 slags pålæg med tilbehør, hjemmebagt brød, ugens osteanretning og ugens dessert. Menuen kan bl.a. bestå af kylling med goma sauce, fiskefrikadeller med timian og røget paprika, braiseret nakkekam med sem bbp. Det er muligt at bestille veganermad, eller mad justeret ift. allergikere mod ekstra gebyr.  

Hos Ryde Gastronomi vælger du selv, om du ønsker maden leveret i fade og krukker mv. Disse skal rengøres og stilles i de kasser, som frokosten kom i. Et alternativ til denne levering, er, at maden kan blive leveret i 30% nedbrydelig plast som engangsservice. Denne løsning er særligt relevant for dig, der ikke lige huser et køkken, som gør det muligt at rengøre fade etc. bagefter.  

Lækker aftensmad som take away hos Ryde Gastronomi 

Hos Ryde Gastronomi, kan du købe din aftensmad som take away, hvis du er frokost kunde. Det er muligt at vælge imellem 4 smagfulde hverdagsretter; klassisk boller i karry, bolognese, chili con carne og indisk inspireret oksekød. Take away retterne leveres sammen med frokostordningen, og skal bare varmes op inden servering. Take away løsningen gør det muligt for dig at levere varme retter ved møder eller på kursusdage, som strækker sig ud over normal arbejdstid. Dine medarbejdere vil med garanti også blive tilfredse med aften retterne, som selvfølgeligt også er lavet fra bunden ligesom frokostretterne.