Kan man give mænd halskæder til Valentine?

Det helt korte svar på om man kan give mænd halskæder til Valentine er ja, det kan man godt.
Om det er noget din mand er til, er det ofte kun dig der kan vurdere. Nogle mænd er meget traditionelle og går højest med et ur og vielsesringen som smykke, måske et par manchetknapper, men Halskæde til mænd ses hyppigere efterhånden.

Flere populære brands

Efterspørgslen på halskæder til mænd er stigende, og mange af de store mærker som f.eks. Hugo Boss og Tommy Hilfiger begyndt at føre et bredt udvalg af maskuline halskæder.
Du kan se mange af de populære halskæder til mænd på https://www.bestman.dk/shop/halskaeder-7s1.html.
Vælger du den rette halskæde, vil de fleste mænd blive glade for at få et personligt og unikt smykke, som du har udvalgt. Det kan dog kræve god indsigt i din mands stil, hvis det er første gang du bevæger dig ud i det.

Råt, eksklusivt eller minimalistisk

Er det første gang du skal købe en halskæde til din mand, så kig nøje på hans stil.  Er han mest til det eksklusive, kan en flot stilrigtig halskæde fra Tommy Hilfiger måske være det rette.
Mærket bærer præg af 25 års erfaring inden for stilrent og maskulint design, hvilket også kan ses på deres halskæder til mænd.
Er din mand til noget mere rustikt og råt, kan du også vælge et mere prangende smykke med et større og mere udtryksfuldt vedhæng som f.eks. et symbol fra den nordiske mytologi, i en læderkæde.
Til den minimalistiske type er det bedre at gå efter en simpel kæde uden vedhæng.
Nogle mænd er også til farver, og her gør vedhæng af sten sig især flot. Kig på hans tøjstil, og overvej også hvad han laver til hverdag, og vælg en halskæde der passer til hans outfits, og til hans job.

Halskæder giver ham mulighed for at style sit outfit

Har du først kastet dig ud i at købe halskæder til din mand, så behøver det bestemt ikke at være en engangsting.
Flere og flere mænd får nemlig øjnene op for, hvordan de med smykker og halskæder kan style deres outfit og understrege deres personlige stil.
Derfor kan en halskæde hvor der nemt kan skiftes vedhæng, til fritid og til job være en ide, men det er også en god ide at give ham halskæder i flere længder, så det passer til forskellige udskæringer i hans trøjer osv.
En halskæde kan selvfølgelig også kombineres med bælte, manchetknapper, armbånd osv. alt efter hvor meget udsmykning din mand er til. 

Vælg den rigtige tykkelse 

Jo mere diskret halskæden skal være jo tyndere skal den selvfølgelig være. Du kan blive hjulpet godt på vej ved at følge disse størrelser: 

  • Vælg en halskæde der er maksimalt 6 mm. tyk hvis det skal være en diskret halskæde, jo tyndere, jo mere diskret
  • Halskæder der er op til 10 mm. tykke er velegnet til at bære uden på skjorten, især med vedhæng. 
  • Køber du en halskæde over 10 mm. vil det være en halskæde der skaber fokus, og de fleste er tilstrækkelige uden et yderligere vedhæng.