Iværksættere har succes med IT drift og support

it drift og support i københavn
lokalavisenvesterbro

Vi befinder os i en digital tidsalder, hvor kravene til IT-sikkerhed i virksomheder er højere end nogensinde før. På enhver arbejdsplads findes der data som opbevares på medarbejdernes computere, mobiltelefoner og andre elektroniske enheder, hvilket betyder at virksomheden ligeledes er sårbar for lækning af netop den data. IT drift og ikke mindst vedligeholdelse med kyndig IT support er derfor alfa omega for langt størstedelen af virksomhederne i Danmark. IT-branchen kan dog være relativt broget, fordi gennemsigtighed sjældent er set blandt IT virksomheder. Når der handles med IT firmaer i både København og resten af Danmark, så kan det være svært at vide, hvad du får for pengene.

Zwable er en nymoderne IT virksomhed med lokation i København, som har en vision om at revolutionere IT-branchen. Med topmoderne løsninger såsom IT drift og support af blandt andet Microsoft Azure, Office365, klienthåndtering, identitetsstyring og ikke mindst IT-sikkerhed, har de i sinde at gøre det gennemsigtigt for virksomheder, der outsourcer deres IT-løsninger. Uanset hvilken opgave deres kyndige IT konsulenter bliver tildelt, så må hverken en gennemsigtig pris eller dokumentation være en mangelvare i deres service.

Professionel IT drift & support er vigtigt

IT systemer kan være en meget omfattende opgave og ikke mindst mangesidet, da det er vanskeligt at implementere et helt miljø alene. Alt fra installering til opsætning og vedligeholdelse kræver både dyrt software, men også IT specialister, der kan arbejde med koden i selve maskinrummet. I vores verden er IT-produkterne konstant under udvikling med nye opdateringer, der kræver en kontinuerlig IT drift og support til at vedligeholde motoren.

it support

De fleste løsninger i mellemstore og store virksomheder er særligt komplekse og skræddersyet til virksomhedens eget unikke behov, hvorfor det kan være svært at klare alle opgaverne in-house, uden at det kræver ufatteligt mange ressourcer. Derfor vælger store virksomheder blandt andet at outsource deres drift at IT til selvstændige konsulenter eller et specialiseret IT firma. Det giver en effektiv løsning samtidig med, at virksomheden kan spare kapacitet og ressourcer med en minimal risiko for fejlansættelser og lignende. Ved at outsource driften sikrer man sig nemlig også, at IT systemerne kommer i hænderne på faguddannet IT-teknikere, som kan hjælpe med kyndig support.

Ved outsourcing af IT drift og support er det selvfølgelig derfor særligt vigtigt, at der er tale om en pålidelig og kompetent IT samarbejdspartner. Når du skal vælge et IT firma, uanset om der er i forbindelse med drift eller support, så er det yderst vigtigt at få udarbejdet en grundig kontrakt, der sikrer begge samarbejdspartnere. Pris er heller ikke altid nødvendigvis en afgørende faktor for, om der er tale om et godt stykke produkt. Mange selvstændige freelancers eller nyopstartet IT firmaer såsom Zwable, er måske ikke nødvendigvis de dyreste på markedet, men det behøver ikke at ensbetydende med at kompetencer er en mangelvare. De tre stiftere bag Zwable er alle tidligere konsulenter, som har arbejdet hos nogle af de største IT virksomheder i København og omegn.

IT rådgivning

Uanset om en virksomhed er nystartet eller har eksisteret i årtier, så kan det altid være en god idé at få et par friske øjne på ens IT-system. Mange virksomheder sidder i dag med et forældet system, eller med uanet automatiseringsmuligheder, som kan forenkle hverdagen og frigøre tid hos medarbejdere. Det kan i sidste ende betyde mange sparet kroner årligt, hvis du alene kan spare én time om dagen hos en medarbejder.

it rådgivning hos zwable

IT rådgivning og sparring er essentielt, hvis du ønsker at træffe det rigtige valg i forhold til jeres IT. Afhængig af virksomhedens udgangspunkt, systemer og antal medarbejdere, er det slet ikke sikkert, at det ville give mening at outsource IT driften eller lave supportaftaler. I nogle tilfælde kan det også være, at systemet er up to date og godt vedligeholdt.

Særligt for nye virksomheder er det en god idé at hyre en IT konsulent ind til at rådgive omkring valg og brug af IT herunder systemer, enheder og lignende, da det kan være med til at fremtidssikre virksomheden. Nogle software- og hardwareprodukter er bedre velegnet til skalering, hvor andre kan være ideelt til en lille enkeltmandsvirksomhed.

Microsoft Office365 er det foretrukne valg

De seneste par år er Microsoft ved at genfinde deres storhedstid, som dominerende markedsleder inden for IT produkter. Deres services såsom Microsoft Azure og ikke mindst Microsoft Office365 er ved at blive de foretrukne valg i de største enterprise virksomheder – og det er ikke uden grund. Opbevaring af data i skyen (cloud) er populært som aldrig før, eftersom det minimerer omkostningerne til den enkelte virksomhed, men samtidig også overlevere langt størstedelen af ansvaret ved IT-sikkerheden til cloud leverandøren. Med Office365 kan virksomheder let dele dokumenter og filer med medarbejderne imellem, samtidig med at det kan lægges op i skyen og tilgås på tværs af enheder. Det giver os muligheder med samarbejdspartnere, som kan være med til følge dokumentation.

Office365 pakken åbner endeløse muligheder for skalering og automatisering, som kan være med til at strømline både on-board OG off-boarding af medarbejdere såvel som kunder og salgsemner.

dataopbevaring i cloud

Zwable.com har derfor også valgt at specialisere sig i netop Azure og Office365 som nogle af deres kerneydelser inden for både IT drift og support. Da alt foregår gennem cloud, er det ligeledes muligt for dem at hjælpe virksomheder med support og drift af IT, uanset om det er i København, Århus eller resten af verdenen.

Står I og overvejer jeres IT løsninger i virksomheden, så kan det være en god idé at booke et uforpligtende møde med enten et IT firma eller en freelance konsulent, som kan yde kompetent rådgivning.