Hold stilen med Gestuz tøj

gestuz tøj

Vi går endelig sommeren i møde og går alt vel, så ser det ud til at blive en sommer, hvor vi atter kan komme lidt mere ud og se hinanden igen. Det betyder oplevelser, cafeture, biografture og ikke mindst shoppingture. Garderoben skal jo nok opdateres lidt her ovenpå et lidt stille år, og det skal nok blive rigtig godt, for der er meget spændende på vej i årets kollektioner. Gestuz tøj fra fashionfifteen.dk står øverst på ønskelisten her og det er slet ikke overraskende. 

Pasteller på mode i 2021

De nye sommerkollektioner byder på masser af skønne, lyse pasteller. Hvid og råhvid er en af sæsonens største trends og den holder ved hele året. Gem de farverige ynglinge på øverste hylde for en tid og spring ud i de sarte sommertoner. Allermest trendy er mikset mellem hvid og råhvid og masser af forskellige teksturer, for at udtrykket stadig bliver interessant og spændende. Gestuz tøj er helt med på moden her og du finder båder masser af smarte, hvide ting og helt sikkert også masser af pasteller, hvis du alligevel vil have lidt farver på.

Det topper i sommeren 2021

Moden går i flere retninger i denne sæson, så der er lidt at vælge imellem. Der kommer helt klart en ny bølge af en cool og maskulin stil inspireret af klassisk herretøj – mørke jakkesæt, brede bukser og oversize kommer til at fylde en del, specielt for dem, der ikke helt er til det hvide og de bløde pasteller.

Gestuz tøj sigter dog mere efter den anden store trend, nemlig det afslappede workwear. Mon ikke denne trend har fået et lille comeback ovenpå en pandemi, der netop har givet os alle undskyldninger for at have det mest behagelige arbejdstøj vi kunne finde frem på? Denne trend fokuserer på lyst og komfortabelt arbejdstøj, stadig helst i de bløde pasteller eller klassisk sort og det finder du masser af i Gestuz tøj.

Den sidste helt store trend er den romantiske boheme stil. Vi holder os til de bløde, støvede farver og pynter godt op med små, feminine detaljer, langt fra den herreinspirerede trend. Vi snakker blonder, flæser og små bindebælter. Små, uventede detaljer, som gør alting lidt mere spændende. Dette er et trademark i Gestuz tøj, og du kan sagtens finde spor af denne trend også.

gestuz pige

Shoppingtur eller online shopping?

Det kribler jo næsten i os for virkelig at komme på rigtige shoppingture igen og det skal der selvfølgelig være plads til, så snart det er forsvarligt. Indtil da og måske også bare som forberedelse dertil, så har vi jo heldigvis stadigvæk muligheden for at handle online. Brug tiden derhjemme på at finde dit shopping outfit og definere den stil, der skal være din i denne sæson. Der er lidt at vælge imellem, men der er klart flest muligheder i de lyse farver, som jo også passer fantastisk til årstiden! Vi håber på en lang, lys sommer og klæder os selvfølgelig derefter, når vi skal ud og shoppe på en lækker solskinsdag!