Guide: Find et feminint smart watch

Smartwatch til kvinder

Der findes ikke kun smartwatches til mænd, de findes også i mere feminine udgaver. Men udover at det er et feminint tilbehør, så er det også en yderst brugbar gadget at have med sig i hverdagen. Er du stadig ikke helt sikker på, hvad du kan forvente af et smartwatch, så læs videre nedenunder.

Flere typer smart watch

Et smartwatch kan have flere funktioner, og derfor findes der ikke kun én type. Derfor kan du læse lidt om de forskellige typer, og efterfølgende overveje hvilken type der passer bedst til dig og dine behov.

To af typerne er især rettet mod det aktive liv. Der er tale om aktivitets og sportsure. De kan hjælpe dig med at holde styr på, hvor meget du rører dig og tæller også skridt. Den sidste type handler mere om at få funktionerne fra din smartphone over på håndleddet. Her kan du altså få notifikationer på uret, såvel som mobilen.

Smartwatch til kvinder

Et smartwatch til kvinder kan blandt andet være den type som indeholder apps og beskedfunktioner, som du kender dem fra din smartphone. Du kan altså koble dit ur sammen med din smartphone og få beskeder direkte ind på håndleddet. Det giver dig en endnu bedre mulighed for at holde dig opdateret. Skærmen på uret er også touch som du kender det.

Men udover beskeder og opkald, så kan du også registrere din løbetur og læse dine data bag løbeturen. Uret kan både måle puls, hastighed og længde på din tur. Et smartwatch har altså samtlige funktioner samlet i ét ur. Du kan sågar høre musik fra uret, hvilket nok er bekvemmeligt når man træner.

Sportsur

Et sportsur er lidt mindre avanceret end det forrige, men det er trods alt stadig et smart watch. Med et sportsur kan du følge statistikken over din træning, og det er ideelt hvis du for eksempel er i gang med at træne op til et marathon. Idet du kan se hastigheden på dit løb, kan du presse dig selv til at løbe hurtigere. Derudover kan du også få ure som er vandtætte ned til 50 meter. Det gør, at du kan tage uret med til de sportsaktiviteter, der foregår i vandet. Det kunne for eksempel være svømning, hvor du kan få vist hvor langt du har svømmet.

Aktivitetsur

Det sidste og mest simple type inden for smartwatches, er det man kalder et aktivitetsur. Her er funktionerne begrænsede, men det er jo heller ikke alle der har behov for det hele.

Er du den simple type, som bare gerne vil sikre dig at du bevæger dig nok, så er aktivitetsuret et godt valg. Mange aktivitetsure kan også måle aktiviteter som cykling og løb. En anden fordel ved denne type smartwatch er, at batteritiden er meget længere, idet der ikke er det store udvalg af funktioner på uret. Til gengæld skal du ikke oplade hver dag. Til sidst kan du også vælge mellem flere farverige udskiftelige remmer.