Gør virksomhedens møder lettere med en lean tavle

https://whiteboardshoppen.dk/Lean

At holde møder er en stor del af mange arbejdspladser og uanset hvor de foregår, bør det være et struktureret møde. Det skabes bedst gennem overblik. Hos nogen kan mødet trække ud i flere timer, fordi overblikket mistes. Det er værdifuld tid der mistes. Derfor er det godt at effektivisere hvor man kan. Det kan du for eksempel ved at bruge en lean tavle til møderne. Så kan du langt nemmere bevare overblikke og holde tankerne struktureret.

Hvad er en lean tavle?

En lean tavle kan på mange punkter minde om et white board. Forskellen er at et white board er helt blankt, hvor en lean tavle er inddelt i flere felter og farver. Lean tavler har mange flere detaljer og linjer, så du har lettere ved at holde overblikket under mødet. Det gør det lettere at brainstorme idéer og sætte mål for både mødet og virksomheden. Lean tavlerne er også magnetiske og findes i store størrelser. Så er der også plads til at man kan hænge diverse dokumenter eller skemaer op. En lean tavle er opbygget efter flere lean principper, som i alt sin enkelthed går ud på at fremme resultaterne i en virksomhed. Det gælder især om at fastlægge virksomhedens værdier og klargøre dem for kunderne, samtidig med at man også skaber et vedvarende flow i værdikæden. Det er disse ting en lean tavle kan hjælpe med at visualisere for virksomheden.

https://whiteboardshoppen.dk/Lean

Design din egen tavle

Lean tavler kommer i mange varianter, men hvis du ikke umiddelbart kan finde en tavle der passer til virksomhedens behov, er der mulighed for at få din egen tavle designet. Du kan enten lade dig inspirere af eksisterende designs, eller komme med dit eget design. Efterfølgende bliver designet printet ned i overfladen på tavlen, hvilket gør at tavlen bliver helt plan. Så får du tavlen lige som du gerne vil have den. Der findes også flere størrelser, så du har mulighed for at tilpasse tavlen efter det rum den skal hænges op i. Der findes ikke en fast standardpris på lean tavler der designes selv, da det afhænger af tavlens størrelse og hvor vidt den skal vægmonteres eller på et stativ. Her skal du kontakte leverandøren for at få et tilbud på dine egne designs.

Det visuelle skaber overblik og mindsker stress

Det betyder meget at have et visuelt overblik når man arbejder og det er uanset hvilken branche man arbejder i. Det at man kan se listerne for sig, samt diverse farvekoder og meget andet, betyder at det er lettere at udføre sine arbejdsopgaver. Nogle mennesker har mere brug for det end andre, men i bund og grund er det en stor hjælp for de fleste. Ved at have et bedre (visuelt) overblik, kan man mindske risikoen for stress, da alt bliver klargjort. Der findes selvfølgelig mange forskellige faktorer der kan udløse stress, men en af gengangerne er manglende overskud og overblik. Det virker banalt, men det kan tavler med god sandsynlighed hjælpe med.