Flex VVS udvider til København og hovedstadsområdet

vvs i stenløse
lokalavisenvesterbro

Flex VVS ApS er en succesfuld autoriseret VVS virksomhed, som har beliggenhed i Stenløse udenfor Københavnsområdet. Virksomheden er drevet af Sajad Meatham, som har haft stor succes med at lave alle type VVS-opgaver i Stenløse og de nærtliggende byer, hvorfor han nu har valgt at udvide yderligere. Det er et stort skridt for enhver håndværker virksomhed at trænge ind i København, hvor konkurrencen er på sit højeste, men samtidig mener Sajad ikke, at det bliver et problem.

”Godt nok er der mange om buddet, når det gælder VVS opgaver i København og ikke mindst resten af hovedstadsområdet, men samtidig er der også stor efterspørgsel på opgaver relateret til vand, varme og gasinstallationer.”

Som autoriseret VVS installatør i Stenløse har de en kæmpemæssig fordel, fordi deres service er blevet pålagt kontrol af instanser, som er overvåget af sikkerhedsstyrelsen. Det giver ro i maven hos de fleste private, fordi skulle uheldet være ude, så er forsikringsselskaberne villige til at hjælpe. Derudover er det selvfølgelig også et spørgsmål om sikkerhed, når man har med vand, varme og gasinstallationer. Det er også en god idé at have en autoriseret VVS’er til at lave eftersyn og service på diverse installationer, så du sikrer dig en lang levetid og undgår unødvendige reparationer med tiden.

VVS installationer og serviceaftaler

De fleste opgaver som Flex VVS varetager i privat regi, er typisk relateret til VVS installationer i et badeværelse. Det skyldes at der er mange installationer, du som privatperson ikke må foretage, da det kræver en autoriseret VVS installatør til opgaven. Der findes mange regler og krav, fordi det er et spørgsmål om både sikkerhed, men i lige så høj grad af hensyn til forsikringsselskaberne. Som tidligere nævnt er det selvfølgelige altid en god idé, at sørge for det er professionelle, som hjælper med opgaven, da det alligevel i sidste ende kan spare dig fra fejlinstallationer og efterfølgende reparationsudgifter.

vvser der laver energioptimering på radiatorer

Virksomheder benytter sig ofte af VVS’ere, eftersom der er mange VVS opgaver forbundet med nybyggeri og renovation, men i lige så høj grad, fordi der er stor efterspørgsel på eftersyn og service af tidligere installationer. Alle installationer indenfor vand, varme og gas kræver et hyppigt eftersyn og servicetjek, fordi der kan være fejl eller dårlig udnyttelse af energiforbrug. Energioptimering er et meget efterspurgt produkt hos Flex VVS ApS, da små justering af f.eks. gasfyr, fjernvarme og ikke mindst radiatorer, kan betyde mange penge sparet på bundlinjen. Mange radiatorer er over- eller underdimensionerede, og det har kæmpe indflydelse for energiforbruget, men heldigvis vil en autoriseret VVS’er kunne rådgive og hjælpe med at forbedre dine varmeanlæg.

Så længe du vælger en autoriseret VVS virksomhed, er det ligegyldigt hvorfra i landet, da lokation ikke er alt afgørende. De fleste VVS’ere tager nemlig ikke gebyr for kørsel, hvorfor en virksomhed som fx Flex VVS ApS med lokation i Stenløse nemt kan håndtere en opgave i København. Derfor har Sajad også valgt at udvide forretningen, så den store efterspørgsel bliver imødekommet. Skal du derfor bruge VVS hjælp i Vanløse, Valby, Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Kastrup, Amager, Lyngby, Virum, Bagsværd, Herlev eller andre byer i Storkøbenhavn er det intet problem for dem.

flex vvs stenløse