Få besøg af en gardinbus og slip for besværet ved måling og opsætning af dine nye gardiner

gardinbus

Har du vinduer i dit hus, som mangler gardiner? Men er disse vinduer ikke på standardmål? Så kan det være ret svært at købe almindelige gardiner til dem. Ofte er gardiner nemlig lavet efter et standardmål, og hvis dine vinduer ikke er standardmål, så er det svært at finde et gardin, der passer. Heldigvis kan du sagtens få lavet gardiner, der passer til dine vinduer. Læs her hvordan.

Få besøg af en gardinbus

Når du har vinduer der ikke følger standardmålene, så er en gardinbus en rigtig god mulighed til dig for, at få gardiner der passer i størrelsen alligevel. Når der kommer en gardinbus forbi dig, så sørger de for at tage mål af dine vinduer, og så laver de gardiner, der passer lige præcis til de mål. Der er derfor garanteret gardiner, der passer fuldkommen perfekt til dine vinduer, når du får besøg af en gardinbus.

Dette gælder også, hvis du for eksempel har meget høje vinduer eller endda vinduer, der går fra dit gulv til dit loft. Med så store vinduer kan det være meget svært at købe gardiner i standardmål, og speciallavede gardiner må der til. Til gengæld er det virkelig vigtigt ved så store vinduer, at gardinerne passer helt perfekt og med eksperthjælp fra gardinbussen er du sikker på dette.

Vælg mellem mange slags og farver gardiner

En anden fordel ved at få en gardinbus hjem til dig er, at du kan få lov at se og mærke på en masse forskellige slags gardiner. Måske er du i tvivl om hvilken farve gardiner der passer bedst hjem til dig? Det kan du nemt se med de stofprøver som der er med i gardinbussen. Så udover at gardinerne passer perfekt i målene, så er der også mange forskellige farver at vælge imellem, og du kan finde den farve der tiltaler dig mest.

Udover forskellige farveprøve så har gardinbussen selvfølgelig også forskellige slags gardiner med, som du kan se. Er du derfor i tvivl om, hvilket slags gardin du ønsker, så kan du altså også få professionel og faglig hjælp til dette ved et besøg af en gardinbus.

bace gardin

Hvorfor have gardiner i huset?

Der er mange der gerne vil have gardiner i deres huse. Nogle ønsker dem for, at de kan skygge for solen. Andre vil gerne kunne lukke af, så man ikke kan se direkte ind i deres hus gennem vinduerne. Langt de fleste vælger at få mørklægningsgardiner i deres soveværelse for, bedst muligt at kunne afskærme for solens stråler og dermed ikke blive vækket tidligere end højest nødvendigt.

Men ens for alle er, at de gerne vil have gardiner de synes er pæne. Det er selvfølgelig en individuel smag hvad man synes er pænt, men med god hjælp fra professionelle fagfolk, så kan alle få gardiner, som de synes er smukke at kigge på. Gardiner er derfor ikke kun praktiske at have i huset, men giver også et elegant og flot udtryk til dine vinduer.