Er det tid til dit næste tandlægebesøg? Bliv medlem af PLUS1

tandlæge København

Hvis du har gået og haft ondt i tænderne eller tandkødet i længere tid, eller du har set noget, du ikke synes ser helt normalt ud i munden, så er det på tide at tage et smut til tandlægen.  

Det er dog ikke særlig mange, der synes, at det er det sjoveste at skulle afsted af forskellige grunde. De fleste er nok bange for, hvor meget det kommer til at koste, og nogle har ligefrem en fobi for tandlæger, og derfor vil de hellere døje med disse tand – og tandkødsproblemer. 

Selvom det ikke altid er det sjoveste at skulle afsted, så er det vigtigt at gøre det, så dine problemer ikke bliver værre, da du kan ende med at få alvorlige konsekvenser. 

Derfor bør du blive medlem af PLUS1 

Der findes masser af klinikker, der kan ordne dine tænder, men hvis du gerne vil være sikker på at få en behandling af topkvalitet, så bør du blive medlem af PLUS1 og derved kompetent tandlæge København. Når du er medlem af PLUS1, betyder det, at du får frit valg til at benytte alle tandlægeklinikkerne, der benytter sig af dette medlemskab. Det betyder også, at hvis du har haft en uheldig oplevelse med en behandling hos en af klinikkerne, kan du altid vælge en anden, så du kan få en bedre oplevelse. 

Gode starttilbud på tandlæge i København 

Endnu en fordel ved at blive medlem af PLUS1 er, at du ofte kan få et helt særligt introduktionstilbud. Du skal bare kontakte klinikken, så du kan høre nærmere, og du kan være helt sikker på at tilbuddet, du får, er blandt de billigste tandlæger i København K. 

Har du tandlægeskræk? Dette kan måske berolige dig 

Hvis en af grundene til, at du ikke har lyst til at tage afsted, er fordi du har en direkte fobi for tandlæger, så kan dette måske berolige dig. Hos PLUS1 bliver der taget rigtig godt hånd om patienterne, især hvis de lider af en skræk for tandlægen. Personalet ved, at du har brug for ekstra støtte og tryghed, og derfor tager de sig god tid til at imødekomme dine behov. Det kunne for eksempel være, at du havde brug for nogle pauser undervejs for at komme til dig selv igen, og dette vil du med fuld forståelse få lov til. Alt vil blive gjort i det tempo, du foretrækker, så du kan føle dig så godt tilpas som muligt,og du kan altid stille spørgsmål, mens du bliver behandlet.  

Du får det bedste af det bedste 

Det kan måske berolige dig yderligere at vide, at der kun bliver ansat veluddannede og topprofessionelle tandlæger, der er passionerede for arbejdet. Du er altså i helt professionelle og trygge hænder, hvis du vælger at blive behandlet hos disse klinikker! 

Er du blevet interesseret? 

Er du blevet interesseret i at få mere at vide om klinikken og det at blive PLUS1 medlem? Der er flere fordele ved at melde dig til, så prøv at tage et kig på siden, så du kan læse mere om dem. Jo hurtigere du får dig tilmeldt, jo hurtigere kan du komme afsted, så du kan komme af med dine tand – og tandkødsproblemer!