Derfor skal du købe en cykelholder

cykelholder

For mange mennesker er cyklen nok noget af det bedste, de ejer. Den gør altså bare livet så meget lettere: Du sparer masser af penge på transport, og så skal du ikke indrette dig efter nogen afgangstider eller kæmpe bilkøer i trafikken. Du får masser af god motion til kroppen, før du overhovedet er mødt på arbejdet eller studiet, og så giver cyklen dig også mulighed for hurtigt at komme ud af byen til naturen.

Ja, cyklen er fantastisk – så prøv lige at tænk, hvor mange flere muligheder, den ville give dig, hvis du kunne have den med overalt. Skal du besøge en ven i den anden ende af landet, som du gerne vil se byen sammen med? Pendle til en anden by, hvor du skal kunne komme hurtigt fra stationen og på arbejde? På cykelferie med familien? Så find cykelholder til bag på bilen og kom af sted.

Slip for cykelbillet i toget

For nu lige at starte helt lavpraktisk, så kan de fleste cykelejere nok blive enige om, at det mildest talt er besværligt at tage toget med jernhesten. Der er stor forskel på, hvad du skal gøre dig af forarbejde for at tage forskellige typer tog – og f.eks. kan du ikke bare spontant tage cyklen med på et fjern- eller regionaltog, da du her skal have bestilt en cykelbillet, som også koster penge. Og hvorfor dog betale ekstra for at have cyklen med hver gang? Gør livet lettere for dig selv og invester i stedet i en cykelholder, så du nemt og omkostningsfrit kan smide cyklen på bilen og køre.

holder til cykel

Find de gode cykelruter

Har du nogensinde kørt forbi et vanvittigt smukt naturområde langt fra dit hjem og tænkt, at du burde cykle her – blot for at indse, at du ikke er langdistancerytter og nok aldrig når derhen af egen kraft? Så er du for det første ikke alene – og for det andet vil en cykelholder kunne løse dit problem.

Med denne smarte løsning kan du bare smide cyklen på bilen og nemt køre hen til den fede cykelrute – og boltre dig i den skønne natur i timevis uden, at du er fuldstændig tappet for energi, når du træder ind ad din hoveddør igen.

Gør ferien aktiv med en cykelholder

Er du allerede nu ved at planlægge den næste ferie med familien? Så er en cykelholder klart noget, du bør tage med i dine overvejelser. Med den rette cykelholder kan i nemt smide hele familiens cykler på bilen og tage af sted – og når I når jeres destination, er det legende let at se al den skønne natur, området byder på, kvit og frit. Smør nogle gode madpakker, sørg for, at alle er pakket godt ind i varmt tøj, hvis vejret bider, hop på cyklen – og giv jer selv og børnene en oplevelse, der er god for både krop og sjæl.