CO2 venlig sommerferie

sommerhus i danmark
lokalavisenvesterbro

Hvad kan du gøre for at holde en mere CO2 venlig sommerferie. Mange danskere nyder deres rejser og ferier hertil sommer, men i denne tid hvor vi snakker klima som aldrig før, kan man nemt side med en følelse af ansvar, når sommerferien skal planlægges.
Er du ekstra omhyggelige med skraldesorteringen? Og måske har du besluttet kun at købe genbrugstøj fra nu af? Så er det da ærgerligt at brænde det hele af ved at bestille en sommerferie til Egypten, når man udmærket er klar over, at det medfører en længere flyvetur, som er stærkt forurenende for miljøet.

Man skal løfte sin del af ansvaret, samtidig med man godt kunne tænke sig en skøn sommerferie. Der er flere muligheder for at begrænse sin CO2 udledning, og en oplagt måde at gøre det på er ved sommerhus udlejning
Sommerhus udlejning er perfekt for travle bymennesker, som har brug for den tiltrængte pause, da man opnår fleksibilitet og nemt kan finde sommerhuse til udlejning som matcher diverse præferencer.

Oplev Danmark

At bruge sommerferien i sommerhus er den perfekte måde at se Danmarks mange flotte byer på.
Hvis man tænker efter, er der rigtig mange spændende steder i Danmark, man kan gå på opdagelse og få nogle gode minder med i bagagen. Men hvor skal sommerhus udlejningen være? Bornholm, er en populær destination for mange danskere, da naturen adskiller sig en del fra resten af Danmark. Man kan også overveje om det ville være bedre med sommerhus udlejning i Skagen. Her kan man stå med et ben i Kattegat og Skagerrak, det vil helt sikker være en god oplevelse for alle.

danmark

Spar penge og nyd livet

En anden fordel ved sommerhus udlejning er, at der faktisk ret mange penge at spare, plus man kan få meget mere for sine penge. De fleste har tre eller fire ugers sommerferie, men mange har næppe råd til at bo på hotel sydpå i alle ugerne. Ved sommerhus udlejning, kan man for den samme mængde penge, få et noget længere ophold. Det betyder, man som par eller familie får et længere pusterum fra de små lejligheder inde i byen.
Hvis man alligevel i første omgang, vælger kun at prøve sommerhus udlejning i en uge, har man til gengæld et noget større økonomisk råderum i den uge, man er afsted. Det er jo dejligt, da det betyder I kan tage familien ud og se alle de seværdigheder, I har lyst til. Hvis man ikke er så meget til den slags, kan man med god samvittighed købe den dyre flaske hvidvin og sidde på terrassen og nyde den i aftensolen.

Prøv det!

Kort sagt er der altså ingen grund til ikke at kaste sig ud i sommerhus udlejning lige med det samme. Hvis man skynder sig lidt og bestiller i god tid, kan du sikre dig en sommerferie uden bekymringer og dårlig samvittighed. Sommerhus udlejning er den perfekte løsning, for dig der har en lille klimaktivist og købmand gemt i maven, spar på dine og miljøets ressourcer, mens du har en skøn sommerferie.