Bestil lækkert og komfortabelt lingerie online

lingerie

Et pænt og komfortabelt sæt lingerie kan få dig til at føle dig godt tilpas, både udenpå og indenunder. Ikke alle er trygge ved tanken om at skulle i en lingeriebutik og prøve forskellige sæt lingerie, samt have ekspedienten med i prøverummet.

Du finder et stort udvalg af lingerie online og til fornuftige priser. Ofte er udvalget større og bredere, og du kan dermed finde det helt rigtige til dig.

lingerie

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse?

Kvinder har forskellige størrelser og kropsformer og det er derfor altid ikke helt nemt at finde lingerie. Under hvert produkt har du mulighed for at læse en størrelsesvejledning for det enkelte mærker. Ligesom tøj, så kan størrelser variere i lingerie. Du kan også tit læse, hvilken en pasform, som det passer til. Eksempelvis passer en trekants bh uden bøjle bedst til små skålstørrelser og en bh med brede stropper og stor skål passer bedst til en bred barm.

Fri fragt og ombytning op ordre over 500 kr.

Du kan prøve lingerie derhjemme i fred og ro helt uden at skulle vise dig frem i prøverummet. For nogle er det grænseoverskridende at skulle dele prøverummet med en ekspedient, og det er derfor en fordel at bestille det online, hvor du kan prøve undertøjet selv.

Hvis lingeriet ikke passer, så kan du sende ordren retur og ombytte til en anden størrelse. Det er fragtfrit, såfremt at du har bestilt for over 500 kr.

Hvilken en BH passer til mig?

Kvinders kroppe er forskellige, og heldigvis for det. Der er forskellige bh’er til forskellige størrelser og barme. Der findes mange forskellige typer af bh’er, og det kan være svært at gennemskue, hvad man skal vælge, og hvad der passer til ens barm. Der findes eksempelvis bh’er:

Med bøjle: Denne type hjælper med at løfte og støtte barmen, og sidder helt tæt under brystet. Den er derfor særlig god til kvinder med stor barm. 

Uden bøjle: Hvis du synes, at bøjlerne strammer og er ubehagelige, så kan du vælge en bh uden bøjle. Den vil stadig støtte og forme brystet.

Braletter: En bralette er lidt en blanding mellem en top og en bh. Den type bh giver mindre støtte end dem med bøjle, men er også lidt mere eksklusiv. Stoffet er typisk tyndere og finere. Disse fungerer rigtig godt, hvis du skal have en nedringet top på, og hvor man ikke skal se stoppen eller toppen af skålen. Denne type passer bedst til kvinder med en lille barm.

Push up: I denne type bh er der en lille foring inde i skålen. Du kan få forskellige tykkelser, som hjælper med at løfte og støtte brystet. Denne er særlig god til kvinder med en lille barm.

…og meget mere

Uanset om du har en stor eller lille barm, brug for lidt eller meget støtte, så kan du finde en bh, der passer til netop dit behov. Det er ofte undervurderet, hvor meget komfortabelt lingerie betyder. Det er derfor vigtigt at finde lingerie, som du kan være tilpas i hele dagen lang.